akvaryumumuzun favori balıkları
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2010 19:46
Arkadaşlar hepimizin faviro akvaryumumuzda en çok sevdiğimiz bir balığımız vardır herkes burda balığının varsa adını mümkünsede fotorafıyla birlikte hikayesiyle bizlere tanıta bilirmi
ben fotorafımı bilgisayarıma atabilirsem koyacağım(can dostum Rüzgar'ım)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2010 20:01
Rasbora tek geçerim...Çok hareketli oldukları için iyi bir karelerini yakalayamadım.Aslında neon diyecektim fakat onlara kızgınım.Aldıktan birkaç hafta içinde hepsi ölüyor.
Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2011 21:17
Oranda, bebekyüz, altın baş japon balığı sevdiğim türleridir , belki yazın belki yazdanda yakın 100,150 lt lik bir tankla japona devam diyebilirim.
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2011 20:58
Benim favorim Kribensis bakması çok zevkli ah birde yavru alabilsem
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2011 20:37
Vallahi benim bütün balıklarım favori benim yaklasık 500 lt relik bir tankım var içinde 18 tane japonum var shubukin,tül kuyruk,teleskop,ryukin balığı var birde 3 tane panda japon sipariş verdim 2 tane yavru cüce vatoz 5 tanede komando çöpçü 5 adet elma salyangozu(1i mavi elma salyangozu)
5 tanede kiraz karides var gerci ben bütün akvaryumumu anlattım ama benim için hepsi favori :D
5 tanede kiraz karides var gerci ben bütün akvaryumumu anlattım ama benim için hepsi favori :D
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2011 18:52
Benim en sevdiğim balık altınbaş orandadır ama tek orandalarıda severim.Sorun olan ise orandalarla klasik japonları karıştırıyorum.
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2012 19:41
Çift kuyruk Altınbaş orandalar hep hoşuma gitmiştir. Benim ona lakabım. Sünger kafa.
mehmetoncal2001 2012-01-18 19:43:28
Bide hep merak etmişimdir hiç o süngerine dokunan oldumu nasıl bişey :D