Albino Japan Blue lepistesim
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2014 10:31
Okan abi çok güzel gerçekten ben biraz daha şanslıyım galiba aynı şehirdeyiz sonuçta o zaman ilk yavru hediyelerini bekliyorum sabırsızlıkla balıkları yerinde de görmek isterim sağlıklı bol yavrular dilerim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2014 19:13
Maşallah 10 numara 5 yıldız. çok beğendim. yalnız kırılma olmasın diye çok detaylı bir üretim sistemi kurman gerek. ona da dikkat edersen yürür gidersin. biz de arkandan geliriz...
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2014 19:43
Çok teşekkür ederim.Büyüdükçe rengi daha bir güzel olmaya başladı.Bu arada dişimiz de doğum hazırlığından inşallah bugün yarın yavruları alacağız diye düşünüyorum.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2014 00:42
Harika bir renk lepistes merakim gittikçe artiyor lütfen ülkemize yayin bu tarz baliklari bizede ulassin
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2014 01:47
Bende nasip olursa Russian snakeskin üretimi yapıcağım. Öğrenciye beleş. Yani biraz masraflı iş. Şimdi lepistesler yavruladı diyelim. Yavrular bir ay gelişecek , erkek ve dişiler ayrı tanklarda besiye çekilecek , en gösterişli erkekler en gösterişli dişilerle ayrı bir akvaryuma alınıp neslin devamı sağlanacak. Bu iş biraz zor ama böyle güzel türlerin ülkemizde olması şart.
mehmet zahit 2014-06-22 01:48:34