Aldı mı Böyle Almalı "leptosoma"
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2008 08:09
Hani derler ya ' böyle kolonin olsun 500 Ytl borcun olsun ! '.Ağızlarını iyi doldurmuşlar.Alıntıdır...
erciyes 2008-02-19 00:04:13
Buda yavruları.Biz yinede maaşallah diyelim...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2008 23:32
Çok güzel. Sanırım ağzı dolu olanları bir tankta toplamışlar. Ufaklıklar da ayrı bir güzel. Başlığa "leptosoma" ibaresini de eklesek mi acaba? :)
Teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2008 23:53
Paylaşım için teşekkürler.
Bu kadar ağzı dolu balığı bir arada ilk defa gördüm
Bu kadar ağzı dolu balığı bir arada ilk defa gördüm
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2008 18:47
Arkadaşlar dikkatli baktığınızda dişilerin ayrı akvaryumda olmadığı bilakis dişili erkekli bir üretim tankında olduğu gözüküyor.Gördüğüm kadarıyla güzel bir Cyprichromis Leptosoma Kigoma kolonisi.Leptosomalarda aynı boyda dişilerin aynı anda yumurta aldığı sıkça görülür.Buda güzel bir örnek olmuş.Bizede tek birşey söylemek düşer.MAŞALLAH
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2008 10:45
Arkadaşlar Ankarada-Estergon kalesinin içerisindeki lokantaya gitmenizi tavsiye ederim. Orada da 3 adet yaklaşık 600-700lt lik akvaryumlar var. Ve inanılmaz derecede ağzı dolu balıklar var. Hiç birisini ayırmıyorlarmış. Yavrular kayaların arasında büyüyorlar. Mükemel bir görüntü.
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2008 18:11
[QUOTE=dides]Arkadaşlar Ankarada-Estergon kalesinin içerisindeki lokantaya gitmenizi tavsiye ederim. Orada da 3 adet yaklaşık 600-700lt lik akvaryumlar var. Ve inanılmaz derecede ağzı dolu balıklar var. Hiç birisini ayırmıyorlarmış. Yavrular kayaların arasında büyüyorlar. Mükemel bir görüntü.[/QUOTE]
Resimlerseniz bizlerde görme imkanı buluruz...