Ali Ve Hakan'ın Karanlık Suları
Gönderim Zamanı: 14 Haziran 2022 20:30
Bir hayli zamandır yoktunuz Hakan Bey; iyi oldu dönüşünüz 😊.
Beğenenler: [T]220207,ShowaSanshoku[/T]
Teşekkür Edenler: [T]217661,hakancez[/T]
+1: [T]213398,ternapi[/T][T]209881,GokKurt[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2022 00:40
Hakan bey, yazdıklarınızı belki 4-5.kez okudum. Cidden keyif alarak okuduğum bir yazarsınız. Hiç ilgim olmamasına rağmen anlatıcı dilinizi sevdiğim için hi-fi makalelerinizi bile okudum bugün. :) Ve hatta yazdıklarınızdan ve hanımın gazına gelerek durduk yere dünya kadar masrafa girdim gece gece. Çok kızgınım size. :) Gaza gelmeye meyilli bünyelere iyi gelmiyor böyle durumlar. :)[EDIT]GokKurt,2022-06-15 00:41:20[/EDIT]
Beğenenler: [T]213398,ternapi[/T]
Teşekkür Edenler: [T]217661,hakancez[/T]
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2022 18:51
[QUOTE=ArifhbsAquatics]Bir hayli zamandır yoktunuz Hakan Bey; iyi oldu dönüşünüz 😊.[/QUOTE]
Valla zaman hızlı geçiyor Arif Hocam. Vakit buldukca eski konulari da okuyacağım. Merak ediyorum insanlar neler yaptılar
Valla zaman hızlı geçiyor Arif Hocam. Vakit buldukca eski konulari da okuyacağım. Merak ediyorum insanlar neler yaptılar
Beğenenler: [T]213398,ternapi[/T]
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2022 18:53
[QUOTE=GokKurt]Hakan bey, yazdıklarınızı belki 4-5.kez okudum. Cidden keyif alarak okuduğum bir yazarsınız. Hiç ilgim olmamasına rağmen anlatıcı dilinizi sevdiğim için hi-fi makalelerinizi bile okudum bugün. :) Ve hatta yazdıklarınızdan ve hanımın gazına gelerek durduk yere dünya kadar masrafa girdim gece gece. Çok kızgınım size. :) Gaza gelmeye meyilli bünyelere iyi gelmiyor böyle durumlar. :)[/QUOTE]
Hifi olayi sikintili. Birkac bin ile başlayıp birkac onbin arkasindan birkac yuzbin derken acayip yerlere gidebililir. Aman diyeyim gaza gelmeyin. Selamlar
Hifi olayi sikintili. Birkac bin ile başlayıp birkac onbin arkasindan birkac yuzbin derken acayip yerlere gidebililir. Aman diyeyim gaza gelmeyin. Selamlar
Beğenenler: [T]213398,ternapi[/T][T]209881,GokKurt[/T]