Alman Siperi Görünümlü Mağara
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2007 20:56
Malzemeler; 1 Adet plastik kap, 30-40 gr kadar akvaryum silikonu, yeterli miktarda akvaryum kumu veya taş. Yapım süresi en fazla 3 gün.
Boş bir dondurma kabı alınır.
Kabın içerisini istediğiniz büyüklükte ve şekilde taşlar ile kaplarsınız.Acemice olduğu için düz taşlar seçtim.Sizler girintili çıkıntılı taşlar seçerseniz daha hoş olur,tabi bunun için kabınız ve tankınız da büyük olmalı..
Plastik kabın kenarlarına silikon sürdükten sonra akvaryum kumu veya çok küçük taşlar ile kaplarsanız plastik gözükmez.Benimkisi biraz gözüküyor.Mağaranın üzerini dilerseniz kum,dilerseniz kaya ile kapatarak daha doğal bir görünüm elde edersiniz.Tankım küçük olduğu için dondurma kabını tankın arka yüzeyine dayamak zorunda kaldım.Sizler tankın ortasına bile yerleştirebilirsiniz.
Boş bir dondurma kabı alınır.
Kabın içerisini istediğiniz büyüklükte ve şekilde taşlar ile kaplarsınız.Acemice olduğu için düz taşlar seçtim.Sizler girintili çıkıntılı taşlar seçerseniz daha hoş olur,tabi bunun için kabınız ve tankınız da büyük olmalı..
Plastik kabın kenarlarına silikon sürdükten sonra akvaryum kumu veya çok küçük taşlar ile kaplarsanız plastik gözükmez.Benimkisi biraz gözüküyor.Mağaranın üzerini dilerseniz kum,dilerseniz kaya ile kapatarak daha doğal bir görünüm elde edersiniz.Tankım küçük olduğu için dondurma kabını tankın arka yüzeyine dayamak zorunda kaldım.Sizler tankın ortasına bile yerleştirebilirsiniz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2007 22:07
10 puan bin puan tam puan
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2007 22:10
Süper olmuş ya. Biraz daha geniş olsaydı veya yüksek daha iyi olurdu gibi. Paylaşımın için teşekkürler... numanoglu1986 2007-1-30 23:48:20
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2007 14:53
Çok hoş bir çalışma olmuş bende yapacağım inşallah
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2007 21:05
[QUOTE=peJ@]Süper olmuş ya. Biraz daha geniş olsaydı veya yüksek daha iyi olurdu gibi. Paylaşımın için teşekkürler... [/QUOTE]
Daha büyük kaba yaparsan dediğin olur..
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2007 21:21
Çok güzel bir çalışma bende böyle bir çalışma yapmayı düşünüyorum. Yalnız benim merak ettiğim kum yüksekliği nedir ön ve arka taraflarda?
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2007 22:36
Güzel çalışma eline sağlık, pet şişedende yapılabilir sanırım. aynı şekilde dış kaplama yapılır içini kaplamaya gerek kalmaz.