Altolamprologus Compressiceps Gold Head
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2013 01:22
Fotoğraf:
Bu Gün Işığı led ile hali
Buda Keratalardan bir görüntü
Buda Beyaz led altında çekilmiş bir poz
Yan profilden çekilmiş hali
Albino cüce vatozum
Boyut (cm):100x40x50
Kapasite (litre):200 litre
Canlılar: Calvus Gold Head ve Albino Cüce Vatoz
Malzemeler:Kaya,Kum,Kabuk vs..
Akvaryum Bakımı: Haftalık % 30 su değişimi ve dip çekimi ( düzenli )
Kullanılan Yemler: Jbl gala,Jbl novo bits vs....
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Kimyasala karşıyım :).
Kapasite (litre):200 litre
Canlılar: Calvus Gold Head ve Albino Cüce Vatoz
Malzemeler:Kaya,Kum,Kabuk vs..
Akvaryum Bakımı: Haftalık % 30 su değişimi ve dip çekimi ( düzenli )
Kullanılan Yemler: Jbl gala,Jbl novo bits vs....
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Kimyasala karşıyım :).
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2013 01:26
Hayırlı Olsun Abicim . Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık . Her Şey Gönlünce Olsun .
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2013 08:37
Tebrikler Mesut Bey, gayet başarılı bir akvaryum olmuş.
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2013 11:37
[QUOTE=kayseriliali]Hayırlı Olsun Abicim . Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık . Her Şey Gönlünce Olsun . [/QUOTE]
[QUOTE=sharpnes]Fazla söze gerek yok her şey ortada tebrik ederim..[/QUOTE]
[QUOTE=tosyalı]Harika görüntüler mesut dekorasyon olayına hasta oluyorum. Bu akvaryumu dağıtma bu balıklarla devam et.[/QUOTE]
[QUOTE=savranbaşı] Tebrikler Mesut Bey, gayet başarılı bir akvaryum olmuş.[/QUOTE]
[QUOTE=kadi37] Mesut tebrik ederim mükemmel olmuş balıklar da güzel işallah devam edersin bu balıklarla [/QUOTE]
[QUOTE=AHMET]Mesut gercekten çok güzel olmuş abi yarışmada derece alır tasarım süperr
[/QUOTE]
Teşekkür ederim Ali kardeşim daha iyileri ve güzelleri senin olsun.
[QUOTE=sharpnes]Fazla söze gerek yok her şey ortada tebrik ederim..[/QUOTE]
Teşekkür ederim Yılmaz kardeşim beğendiğine sevindim daha iyileri ve güzelleri senin olsun.
[QUOTE=tosyalı]Harika görüntüler mesut dekorasyon olayına hasta oluyorum. Bu akvaryumu dağıtma bu balıklarla devam et.[/QUOTE]
Teşekkür ederim Fatih abi daha iyileri ve güzelleri senin olsun beğendiğine sevindim.Bu tankı dağıtmıycam abi bu sefer uzun süre durucaklar nasipse.
[QUOTE=savranbaşı] Tebrikler Mesut Bey, gayet başarılı bir akvaryum olmuş.[/QUOTE]
Teşekkür ederim Cevher abi beğendiğine sevindim biyotop tanklarında en beğendiğim tank senin tankın abi oldukça başarılı bir çalışmaydı dereceni kutlarım.
[QUOTE=kadi37] Mesut tebrik ederim mükemmel olmuş balıklar da güzel işallah devam edersin bu balıklarla [/QUOTE]
Teşekkür ederim Muhittin abi senin kurulumunda hem çok keyifli hemde çok güzel oldu.Bu arada beğendiğine sevindim bu tank uzun süre kalıcak abi.
[QUOTE=AHMET]Mesut gercekten çok güzel olmuş abi yarışmada derece alır tasarım süperr
Bence TAM puan...
Teşekkür ederim Ahmet abi beğendiğine sevindim daha iyileri senin olsun abi. Yarışma için daha hayli yolu var abi :).
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2013 12:03
Mesut, akvaryum dekorun oldukçukça güzel ve buna birde calvus ekleyince muazzam güzellikte olmuş seni tabrik ediyorum. Tosyalı'nın söylediklerine de katılıyorum.
kastinbjk 2013-09-03 12:03:49
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2013 13:40
[QUOTE=kastinbjk]Mesut, akvaryum dekorun oldukçukça güzel ve buna birde calvus ekleyince muazzam güzellikte olmuş seni tabrik ediyorum. Tosyalı'nın söylediklerine de katılıyorum.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Teşekkür ederim Eşref abi beğendiğine sevindim belirttim gibi abi bu tank uzun süre böyle durucak nasipse
daha iyileri ve güzelleri senin olsun.
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2013 15:52
Mesut senin hızına yetişilmiyor kardeşim.Artık dur bence. :)Akvaryumda şaşırdı bi öyle bi böyle.ensar1903 2013-09-03 15:53:21
Bir bakıyorum melek besliyorsun.Bir bakıyorum canlı doğuran.Şimdide yine tanganyika :).Maşallah yine güzel bir kurulum olmuş ellerine sağlık.Calvuslar da bir başka güzel.Sağlıklı hobiler kardeşim.
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2013 17:10
[QUOTE=cosart]Mükemmel bir dekor olmuş tebrik ederim[/QUOTE]
[QUOTE=ensar1903]Mesut senin hızına yetişilmiyor kardeşim.Artık dur bence. :)Akvaryumda şaşırdı bi öyle bi böyle.
Teşekkür ederim Ömer abi beğendiğine sevindim daha iyileri ve güzelleri senin olsun.
[QUOTE=ensar1903]Mesut senin hızına yetişilmiyor kardeşim.Artık dur bence. :)Akvaryumda şaşırdı bi öyle bi böyle.
Bir bakıyorum melek besliyorsun.Bir bakıyorum canlı doğuran.Şimdide yine tanganyika :).Maşallah yine güzel bir kurulum olmuş ellerine sağlık.Calvuslar da bir başka güzel.Sağlıklı hobiler kardeşim.
[/QUOTE]
Teşekkür ederim Ensar abi beğendiğine sevindim daha iyileri ve güzelleri senin olsun.Evet oldukça fazla tür besledim canım sıkıldıkca abi hangi türü beslemek istiyorsam değiştiriyorum hobide sınır yok :). Ama uzun süre bu tankı bozmaya niyetim yok :) .