Altum macerası
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2015 22:58
Beğenenler: [T]103478,HASAN ÖZDEMİR[/T][T]145750,ALPEREN1075[/T][T]100597,twinsoul[/T][T]23692,ShotokaN[/T][T]24836,mcsavaskan[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2015 00:51
Hayırlı olsun tebrikler, akvaryumunuz şık. Yanlız bu balıklar silver. Cenk Bildir 2015-01-15 08:38:05
Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2015 23:30
[QUOTE=Barbaros CEYLAN]Hayırlı olsun tebrikler, akvaryumunuz şık. Yanlız bu balıklar silver. [/QUOTE]
Teşekkürler iyi dilekleriniz için yalnız balıklar silver değil mermer melek
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2015 13:19
Herkese merhabalar. Dun hem Hasan abi ile hemde nasuh ile tanisma firsati buldum. Baliklari bu denli saglikli ve formda gormek inanilmaz. Umarim herkez birgun sizin gibi bu turlere ilgisini arttirarak hem yayginlasmasinda hemde puf noktalarinda bir kademe ileri gider. Acikcasi yemleme sirasindaki hareketleri ve birbirlerine olan vahsilikleri hayran birakiyor halen unutamadim. En kisa surede video fena olmaz diye dusunuyorum. Sevgi ve saygilar. Cenk Bildir 2015-01-18 17:35:11
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2015 10:54
Bahse konu balıklar peru altum (tam doğru tanımlama yanılmıyorsam peruvian scalare olarak geçiyor), altum deyince, maalesef insanlar ilk olarak atabapo düşünüyor, hatırlarsanız bende benzer yorumda bulunmuştum, tabii atabapo olarak tanıttığınızı düşünerek yazmıştım, ancak altumlar da orinoco, irinida, atabapo vb türleri mevcut.
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2015 11:05
Şahane balıklar Maşallah Mehmet bey, sağlıklı bir şekilde uzun yıllar yaşatıp yavrularını da görmenizi dilerim.
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2015 23:45
Nasuh Bey , bence çok başarılı bir tank yaratmışsınız ... Mermer Melekler'inizde sağlıkla büyürler inş.. :)
Bakalım 7-8 sene sonra bende geri dönüyorum , evin durumuna göre fazla büyük olmayan 100x50x55 ölçülerinde sipariş ettim , haftaya elimde olucak , bu tarz bir çalışma yapıcam , sorularım olur artık size...
Başarılar
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2015 22:58
Maşallah Peruvian Altumlarınız çok güzeller ve akvaryumuz bir şahane olmuş. Son halini merak ettim doğrusu. Peruvian Altum arayıpta bulamadığımız türler maalesef.