Amano Üretim


srdr06Çevrim Dışı

Kayıt: 04/07/2011
İl: Ankara
Mesaj: 26
srdr06Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2011 20:40
Aslında bu konuyla ilgili forumda birşeyler okuduğumu hatırlıyorum, ancak şuan bulamadım.
 
Başlığa Amano üretim dedim ama doğrusu hamile Amano olmalıydı. 4 cm'lik amanomun alt tarafında siyah bir şişkinlik oluştu, forumda benzer oluşumu hamile kiraz karides resimlerinde görmüştüm.
 
Tecrübesine güvendiğim akvaryumcum Amanonun akvaryumda asla üretilemediğini söylediğinide hatırlıyorum.
 
Okuduğum başlıkta Amanoların yumurtalarının acısu'da çatladığını okumuştum. Böyle bir hazırlık yapmak mümkün oluyor mu ve deneyen varmı merak ediyorum.
 
Tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BatuaydinÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 24/11/2008
İl: Ankara
Mesaj: 5944
BatuaydinÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2011 00:09
Asla demek çok yanlış olur yurt dışında akvaryum ortamında bolca üretilen bir türdür amano.

Konuyu çevirerek üretime başlayabilirsiniz. 
http://www.crustahunter.com/de/node/616

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

srdr06Çevrim Dışı

Kayıt: 04/07/2011
İl: Ankara
Mesaj: 26
srdr06Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2011 20:56
Hay bin kunduz Almanca çıktı :)
 
Yinede teşekkürler, İngilizce bir kaynağa ulaşmaya çalışacağım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir