Amano Üretim
Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2011 20:40
Aslında bu konuyla ilgili forumda birşeyler okuduğumu hatırlıyorum, ancak şuan bulamadım.
Başlığa Amano üretim dedim ama doğrusu hamile Amano olmalıydı. 4 cm'lik amanomun alt tarafında siyah bir şişkinlik oluştu, forumda benzer oluşumu hamile kiraz karides resimlerinde görmüştüm.
Tecrübesine güvendiğim akvaryumcum Amanonun akvaryumda asla üretilemediğini söylediğinide hatırlıyorum.
Okuduğum başlıkta Amanoların yumurtalarının acısu'da çatladığını okumuştum. Böyle bir hazırlık yapmak mümkün oluyor mu ve deneyen varmı merak ediyorum.
Tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2011 00:09
Asla demek çok yanlış olur yurt dışında akvaryum ortamında bolca üretilen bir türdür amano.
Konuyu çevirerek üretime başlayabilirsiniz.
http://www.crustahunter.com/de/node/616
Konuyu çevirerek üretime başlayabilirsiniz.
http://www.crustahunter.com/de/node/616
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir