Ankara!!!Halı Saha(Abonelik)
Bu hafta olamayacak heralde yarın olursa nasıl toplayacağız o kadar adamı bana her gün hemen hemen her saat uyar :)
Ama nedense hep 9-10 kişide kalıyoruz
Bir düzenleme şart ama nasıl yapsak bilmiyorum,ben maç ayarlanırsa gelirim ve arkadaşta getirmeye çalışırım ama diğer arkadaşlarında gayret etmesi gerekir...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
1-Eser UYAR(eseruyar)
2-Emrah ÖZYÜREK(XEZAX)
3-Muammer BERK(Donut)
4-Mehmet (Mamoli5)
5-Muhsin ÇAKIR(lynx)
6-Tisel GÜR(06)
7-Özgür Deniz Canat(akvarist)
Akvaryum.com takımı bu arkadaşlardan oluşur bizde Tandoğan arkadaşımla bir takım çıkartırız,maçı yaparız olmaz mı?Uygun olmayanlardan acele cevap bekliyoruz,yarın öğlene kadar ayarlamamız lazım,birde adamlarla birazdan gidip konuşcaz indirim olur mu olmaz mı vs?Çabuk cvp yazanlara şimdidenn teşekkürler...
İyi geceler şu anda halı sahayı ayarladık arkadaşlar zaman ve mekan kesinleşti,pazar günü saat 17:30-18:30 arası dikmen halı sahasında maçımızı yapacağız,herkesin katılımını bekliyoruz,gelmezseniz mağdur olacağız ,en kısa zamanda yarın öğlene kadar kesin cevaplar gelirse (en azından gelemeyeceklerden) sevinirim,bir defalık böyle olsun ama buluşunca ayrılmadan her şeyi konuşuruz,arabası olan arkadaşlar yol üstünden arabası olmayan arkadaşları alabilirse daha kolay ulaşım olacaktır,
Ulaşım;güvenparktan ilker,keklik,sinan sok., yada Atatürk sitesi dolmuşlarına(özellikle ilker ve keklik çünkü dolmuş sayısı çok daha fazla) ve aynı adlı otobüslerin hepsine binerek ulaşabilirler,şöfere dikmen halı sahasında ineceğinizi söylerseniz o sizi sahanın önünde indirecektir.Maçtan yarım saat önce orada olabilirseniz sorunla karşılaşmayız...
Herkese iyi geceler...