Ankara HalıSaha Maç Organizasyonu.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar akşamları internet problemi var evden giremiyorum inşallah cumartesi bu işi halledicem.
Maç işine gelince şurda 5-6 kişi arasında konuşma geçiyor diğer arkadaşların hiçbirisi tartışmaya katılmıyor.Katılıp en azından bir fikir beyan etseler yer ve gün ayarlanır.
Geçen hafta oynayanlardan kimse yok.Herkes hava soğuk diye korkuyor heralde.Soğuk iyidir vücut direncini arttırır.
Bugün yarın veya başka birgüb bu organizasyona katılmak isteyenler fikirlerini söylerse iyi olur.
Bu arada sabah ısıtıcının içine su girmiş karantina akvaryumumdaki dişi kadango ölmüş.Güne kötü başladım yani.
Emrah bey cuma gününden sonra (2 şubat) 3-4 hafta kadar İl dışında görevli olduğumdan gelemeyeceğim, görevden sonra maçları muhtemelen kaçırmam, size iyi eğlenceler.
Emrah bey geçmiş olsun,umarım günün geri kalanı iyi geçer
Geçen maça katılan arkadaşlar bir şeyler yazsalar 2 takım çıkarda kimseden ses seda yok,hevesimiz kursağımızda kalmaz inşallah:)
Emrah bey ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Herhalde ayda bir gibi toplanıp çay içmek ve sohbet etmek daha keyifli ve organizesi daha kolay olacak.
İl dışında olduğumu daha önce belirtmiştim, o nedenle maç organizesine katılamadım.