Ankara iftar yemeği Fotolar 11 sayfada
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2009 17:11
Yarın net olarak 3 kişi geliyoruz bu sayı 4,de olabilir 5 de... Yanımda gelecek arkadaşlar forumdan ve uzun zamandır kebap yememiş kişiler olduğu için çevreye vereceğimiz rahatsızlıkdan ötürü şimdiden özür dileriz.. Emin_Paşa 2009-08-28 17:12:29
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2009 17:17
[QUOTE=Batuaydin]Ben işleri yoluna sokarsam Keçiören'den hangi otobüsle gelmem gerekiyor?[/QUOTE]
Keçiören otobüslerini bilmiyorum ama Kızılay'a herhangi bir otobüsle gelin, yürürsünüz. Kızılaya çok yakın zaten.
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2009 17:20
[QUOTE=Emin_Paşa]Yarın net olarak 3 kişi geliyoruz bu sayı 4,de olabilir 5 de... Yanımda gelecek arkadaşlar forumdan ve uzun zamandır kebap yememiş kişiler olduğu için çevreye vereceğimiz rahatsızlıkdan ötürü şimdiden özür dileriz.. [/QUOTE]
Adem TANIŞ 2009-08-28 17:29:30
Arada kaynarlar, kimse farketmez. Oruçlu olacağımızdan yemekten başkasını görmeyiz herhalde. Ayrıca gözler ve objektifler Erkan kardeşimizin üstünde olacak. İstanbul ekibiyle aramızda bir çeşit fotoğraf yarışması olacak sanırım.
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2009 17:38
[QUOTE=Adem TANIŞ][QUOTE=Batuaydin]Ben işleri yoluna sokarsam Keçiören'den hangi otobüsle gelmem gerekiyor?[/QUOTE]
Keçiören otobüslerini bilmiyorum ama Kızılay'a herhangi bir otobüsle gelin, yürürsünüz. Kızılaya çok yakın zaten.
[/QUOTE]
Bugün belli olur yarın bildiririm. İnşallah bir aksilik olmazda gelirim.
Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2009 20:23
[QUOTE=Batuaydin][QUOTE=Adem TANIŞ][QUOTE=Batuaydin]Ben işleri yoluna sokarsam Keçiören'den hangi otobüsle gelmem gerekiyor?[/QUOTE]
Özel mesajdan cep telimi verdim Batuhan, bana ulaşabilirsen ben seni alırım.
Benim hatun bir kaç gündür rahatsız olduğu için ne yazık ki gelemiyor ve bu durumda tek başıma geleceğim. Mesut'u ikna etmeye çalışıyorum, olursa onu da alıp geleceğim.
[/QUOTE]
Bugün belli olur yarın bildiririm. İnşallah bir aksilik olmazda gelirim.
[/QUOTE]Özel mesajdan cep telimi verdim Batuhan, bana ulaşabilirsen ben seni alırım.
Benim hatun bir kaç gündür rahatsız olduğu için ne yazık ki gelemiyor ve bu durumda tek başıma geleceğim. Mesut'u ikna etmeye çalışıyorum, olursa onu da alıp geleceğim.
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2009 00:15
[QUOTE=Semihsungur]
[/QUOTE] Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
[/QUOTE] Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2009 15:47
Antalyalılaaaaaaaaaaaaaaaaaar .Nerdesiniz.Gerçi bende adam gibi oruş tutmuyorum.Arada sırada ama buluşalım diyin o gün tutarım.
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2009 15:56
Hasan bey konun yeri burası değil ama antalyalılarında bir organizasyon çalışmaları var.
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2009 18:31
Kusura bakmayın ben gelemiyorum.
Böyle buluşmalarda hep bir engel çıkıyor karşıma.
Ne şanssız insanım yahu.
Ne şanssız insanım yahu.
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2009 22:14
Gerçekten güzel bir yemek oldu Katılan herkese çok teşekkür ederim Özellikle Adem beye ayrıca teşekkür ederim böyle güzel bir organizasyon için