Ankaradan gelen 500 litrelik akvaryumum
Fotoğraf:
Boyut (cm): 150
Kapasite (litre): 500
Canlılar: Pseudotropheus ( Malawi ) türleri
Malzemeler: Akvaryum saatte 900 litre kapasiteli dış filtre ile filtre edilmektedir.(Maalesef reklama giriyor diye silmemeleri için hiçbir marka veremiyorum.)
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler: Spirulina içerikli yemler ( Otçul )
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: İlaç ve katkı kullanmıyorum . Çok nadir B kompoze veriyorum.
Korkarak Çekinerek kırılacağa yönünde şüphelerle Ankaradan 1500 mm lik akvaryumumu sağ salim getirttim . Ben akvaryumda kaliteyi bu akvaryumu kurunca gördüm Mobilyası süper (Ankara Siteler mobilya ) işçiliği harika.yüksekliği nerdeyse boyumca.Devasa bişey ,sağolsun Ali Bey öyle bir ambalaj yapmış ki o akvaryum papua yeni gine ye bile gider kırılmadan...Arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum alın koyun evinizin güzel bir köşesine siz ve aileniz artı misafirleriniz bu iş profesyonelce nasıl yapılır görsünler.Yani anlatacak kelime bulamıyorum. Odanın komple bir duvarını kapladı. Sanki oda içinde akvaryum değilde akvaryum içinde oda oldu ... Adres ve firma ismi vermiyorum (forum kuralları gereği ) Fakat bana ulaşırsanız daha fazla bilgi verebilirim
Muhteşem Ustam tekrar tekrar eline sağlık.....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın sağlıklı akvaryumlar.