Apistogramma Agassizii Akvaryumu
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2017 22:19
Gerçekten mükemmel olmuş tebrik ederim....[:nazar:]
Teşekkür Edenler: [T]187293,BitkiHayattir[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2017 22:29
Yapraklar bi tortu olustursun o zaman dahada sahane olucaktir. Emeginize saglik[:iyi:][:iyi:]
Teşekkür Edenler: [T]187293,BitkiHayattir[/T]
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2017 18:43
[QUOTE=erhanozcan71]Çok güzel bir akvaryum olmuş ellerine sağlık [:iyi:][:nazar:]
Son fotoğraflardaki yaprakların isimleri nelerdir? [/QUOTE]
Teşekkürler son fotodakiler dut agacının yapraklarıydı sadece 3 gün dayandılar çürüdüler digerleriyse hala aynı dayanıklılar.
Son fotoğraflardaki yaprakların isimleri nelerdir? [/QUOTE]
Teşekkürler son fotodakiler dut agacının yapraklarıydı sadece 3 gün dayandılar çürüdüler digerleriyse hala aynı dayanıklılar.
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2017 18:47
[QUOTE=XOCOH38]Yapraklar bi tortu olustursun o zaman dahada sahane olucaktir. Emeginize saglik[:iyi:][:iyi:][/QUOTE]
Tortu olusuyorda sağolsun vatoz eser bırakmıyor havalandırdığı için fitre cekiyor ne yapıyorsam bir türlü yakalayamıyorum.
Tortu olusuyorda sağolsun vatoz eser bırakmıyor havalandırdığı için fitre cekiyor ne yapıyorsam bir türlü yakalayamıyorum.
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2017 21:53
Üzerine ince dallarla bir kafes olusturabilirsiniz benzer bir tanitimda önermislerdi.[EDIT]XOCOH38,2017-09-13 21:54:19[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2017 22:19
[QUOTE=XOCOH38]Üzerine ince dallarla bir kafes olusturabilirsiniz benzer bir tanitimda önermislerdi.[/QUOTE]
Biliyorum hocam resimde belli olmuyor yinede vatoz havalandiriyor sanırım tek çare vatozu ayırmak onuda yakalayamiyorum[:D]
Biliyorum hocam resimde belli olmuyor yinede vatoz havalandiriyor sanırım tek çare vatozu ayırmak onuda yakalayamiyorum[:D]