Aqua ReaL , Masaüstünüzde Balık Besleyin
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Dosyayı forumdan vermeyin, forumda hack, crack, serial barındırmak yasaktır.
Dosyayı başka yerlerden vermeniz bizi bağlamaz, sizin sorumluluğunuzdadır.
Saygılarımla,
Ben zaten dosyayı forumdan vermiyorum.MSN'imden veriyorum.Herkese de sorabilirsiniz.Kimseye forumdan vermedim.Zaten forumda yasaksa özelden veya forum üzerinden bir yerden zaten vermem.Ben isteyenlere MSN'adresim üzerinden veriyorum.Özel Forum Üyeliğimide geriye istiyorum.Çünkü yakışıksız hiç bir hareket yapmadım.
Saygılar.
Tolga Bey benim yüzümden gibi oldu bu ö.f. üyeliğinizin alınması. Bilseydim hiç uzatmazdım konuyu. Ama o mesajınızı alınca yazmadan edemedim.
Hala yanlış birşey yazdığımı düşünmüyorum yazdıklarımın arkasındayım.
İnşallah tekrar ö.f.üyeliğinizi geri alırsınız.
Saygılarımla,
[quote]
Akvaryum.com'a ve üyelere olan saygımdan size cevap vermeyeceğim ama şunu söylemek isterim.Bana Türkçe'ye düzgün çalış demişsiniz.Ama siz henüz Özel Forum Üyesi bile olamamışsınız.Buda Türkçe'yi kimin daha iyi bildiğinin bir kanıtıdır.
Saygılar...
[/quote]
Trial veya demo versiyonunu bulabilirseniz yayınlamanızı isterim.
Yapımcı firmanın çıkarlarını gözetmek bu forumda bizim sorumluluğumuzda olduğu için dosya adresini Refet haklı olarak silmiş ancak yapımcı firmanın tanıtım için yayınladığı demosunu veya trialini görmek isterim.
Saygılarımla.
Yüce Bey;
Sadece serialli olanı bulabildim.İsterseniz size MSN adresimden yollayabilirim.
Hiç bir zaman yapmadığım ve yapmayıda düşünmediğim özelden kimseye yollayamam.Bunu da herkese burdan sölemiş olim.Kimse bana özelden yollamamı rica etmesin.Sadece MSN'den yollayabilirim.
Saygılar.
Bu programı lütfen msnme gönderebilirmisiniz.Bende buna benzer bir oyun vardı fakat silindi.Gerçekten çok zevkli oluyor
Saygılarımla
banada mail atarmısınız lütfenn açık olursa msndende alabilirim.
saygılar