ARKA FON VE KAPAK
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2007 13:40
Yusuf bey;
Emeğinize sağlık arka fon ve kapak çalışmanız çok hoş olmuş iyi düşünmüşsünüz.
Yusuf bey;akvaryumunuzun kapağını kahve rengi tonlarda boyasanız ba göre daha uygun olurdu gibi geliyor.Ama tabi buda sizin zevkiniz.
Bu tür çalışmaları görünce bende yapalıyım diyorum ama zaman faktörü çok fazla. Elinize sağlık.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2007 14:02
Yusuf bey emeğinize sağlık güzel olmus. Renk olarak aynı şeyleri söyleyemeyeceğim ama sonuçta zevkler-renkler kuralına dönüyoruz. Güle güle kullanın.
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2007 21:54
Güle güle kullanın ama renkleri daha güzel yapabilirsiniz bukadar düşünen insan zevklidir aceleye gelmiştir heralde daha iyisininide yaparsınız.
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2007 13:40
sayın arkadaş öncelikle emeğine sağlık çok hoş olmuş.güle güle kullan.ama stafora nasıl şekil veriyorsun.bende yapmak istiyorum ama becerebilirmiyim bilemiyorum.birde boya olarak ne kullanıyorsun.saygılar.leo79 2007-06-08 13:41:35
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2007 00:03
Düşünceleriniz için teşekkürler.
izmir 2007-06-10 00:04:04
Strafora maket bıçağı ve havya ile şekil verdim, boya olarak ise filli boyanın renklendiricisini kullandım. Ama tabii ki rengi, strafora direk uygulamadım. Öncelikle FUGAPOL 2900 ile yüzey kaplandı üzerine 2900 e filli boyanın istediğim rengi karıştırarak 4 kat renk uygulaması yapıldı.
Antibakteriyal silikon ile strafor arka fona yapıştırıldı. Suya kaya tuzu ilave edilip 2 gün balıksız suda bekletildi. 3. gün su boşaltılıp yeni su ile akvaryum yüklendi.
Umarım açıklamam yeteri kadar aydınlatıcı olmuştur.
Teşekkür ederim.
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2007 01:53
Çok uğraşmışsınız belli ama hem kapağın hem de arka fonun renkleri doğallıktan çok uzak olmuş. Ayrıca akvaryumun zeminini görmeyi engelliyor gibi görünüyor yaptığınız eklemeler.
Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2007 17:14
Emeğinize sağlık, güle güle kullanın. Fakat rengin yanısıra akvaryumun dışına uyguladığınız parçanın şekli, içerideki şekille benzerlik taşısa daha güzel olurdu diye düşünüyorum. İçerideki kaya görünümü, dışarda da devam ediyor gibi daha doğal bir görünüm elde edilebilirdi.
Fakat elbette sizin zevkiniz...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2007 23:01
Strafora lambayı nasıl tutturdun? lafayette 2007-09-27 10:38:49
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2007 14:21
Yusuf bey o nasıl renk öyle! Arka fon çok güzel fakat ön fon&kapak desen ve renk olarak çok kötü durmuş. Çok uğraşmışsınız belli fakat o rengi derede, gölde denizde görmek çok zor. Doğal değil..