arkadaşlar bi yardım
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2007 09:09
lepistesim yavulayacak karnıda baya bi şisti ben onu bi yavrulugun içerisine aldım ama hala yavrulayamadı aldıgım yerde baya bı tedirgin duryo bana bi yardım edebılırmısınız arkadaslar neden yavrulamıyo olabılır?sizce n yapmalıyım tesekkurler şimdiden
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2007 09:18
Benim de lepistesim hamileydi.Akvaryumcu iki güne kadar yavrular dedi.Bir hafta geçti yavrulamadı ve bu sabah ölü buldum.Krnı çok şişti.Galiba benim lepistesim kabızdı çünkü 2 saatte dışkı sını çıkaramadı.
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2007 09:19
Dişiniz strese girmiş olabilir, doğumuna daha süre vardır.. Bunun gibi sebepler sıralanabilir. Şayet tankınızda bitkileriniz varsa bırakın dişiniz tankınızda yavrulasın. Boşu boşuna balığınıza eziyet ediyor olabilirsiniz. İlla yavrukukta doğursun diyorsanız ( ben karşıyım ) sıcaklığı 1-2 derece arttırabilirsiniz. (26 ise 28 yapabilirsiniz ) Bu doğum sürecini hızlandıracaktır.
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2007 08:24
Balığınız yavrulukta strese girip ölebilir veya erken doğum yapabilir. Bence akvaryumunuzu güzelce bitkilendirerek yavruluktan çıkartın balığınızı.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2007 14:44
Isıyı artırın 28,5 filan yapın ışığı ve mot kapatın.Bak nasıl doğurur.
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2007 02:28
sağlıklı yavrular ama benım tavsıyem bırakın akvaryumun ıcınde dogursun yavruları daha sonra toplayıp yavruluga alırsınız rafya ıle doldurursunuz akvaryumun ıcını
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2007 23:15
bencede en ıyısını yaparsın bırak akvaryumda ozgurce dogursun sonra rafyanın ıcınden toplarsın yavrularını bırde ıc fıltre kullanıyorsa bence sımdıden her ıhtımale karsı fıltrenın su aldıgı kısıma bayan corabı gecır kı yavru kacmasın ıcerıye
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2007 20:48
ya aarkadaşlar benim yavru aldıgım lepistesin eşini 2 aylık lepisteslerim yedi ve balıgı çlü buldum sızce neden yemiş olabılır ayrıca otekı dişiyede saldırıyolar nasıl kurtarabilirim