ARKADAŞLAR İŞTE BENİM AKVARYUMUMUM
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2007 09:08
[QUOTE=@armagedon@]akvaryumunuz küçük olduğu için fazla aksesuara gerek yok efendim beyaz quartz kum yada siyah olandan tercih sizin ve bir kaç uzun bitki birde grolüks ışıklandırma gerçekten çok güzel bir görünüm sağlıcaktır akvaryumunuza. birde bitkili arka fon tabiki bu durumundan çok daha iyi olacaktır motorun öyle çalışmasından bende sakınca görmedim şelale şeklinde çalışıyor zate saygılarımla...... [/QUOTE]
+1
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2007 23:13
Yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür edıyorum arkadaşlar.Bu benim ilk akvaryum deneyimim o nedenle küçük ve zamanla buyüterek akvaryumculuk işini daha da iletletecegim tabiki.
ısıtıcının üst kısmının dışarda olmasının nedeni şu;ısıtıcım üst tarafından otomatik olarak ayarlanabiliyor.ben 26 ya ayarladım.İçerideki dereceye baktıgımda da 26 derecede sureklı sabıt.
Hepinize teşekkurler.Saygılar
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2007 23:38
Bence ilk akvaryum olarak gayet başarılı.Olumsuz yorumlar hevesinizi kırmasın,ısıtıcınızı ayar yerine kadar suya sokarsanız camın kırılma riskini azaltırsınız.Cam kısım dışarda kaldığında sıcaklık farkından dolayı kırılabilir.İç filternin de tamamının suyun içinde olması daha sağlıklıdır,motoru tamamen suyun içinde çalışacak şekilde tasarlanmıştır.Üzerinde delikler olması gerekiyor onlar suyun altında kalmalı.Bunu uygularsanız seside azalacaktır.
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2007 09:34
Teşekkür ediyorum arkadaşlar.Saygılar
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2007 23:48
Emeğe ve zevkinize saygım var ancak balıklar sanki bitkili bir akvaryum ve kum zeminde daha rahat edecekler gibi gözüküyor saygılar...
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2007 13:21
Yeni doğmuş olan yavrular olduğu için zemin yapay çim şeklinde.Çünkü yavrular bu zemin de cok iyi saklanıyorlar.
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2007 20:31
Tabi gerekenler, gerekmeyenler bunlar tartışılabilir ama bende çok beğendim. Şirin olmuş, özellikle köpek balığına bayıldım bulsam kesin alırım.
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2007 13:06
Özhan Bey tabi ki zevk sizin ama o köpekbalığına hasta oldum herhangi bir internet sitesinden falan aldıysanız bilgilendirirseniz sevinirim.Ben bu aralar oyuncak koleksiyonu yapıyorumda shark 2007-05-04 13:07:11
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2007 13:29
[QUOTE=i_pek]Biraz daha sadeleştirilirse daha hoş bir görüntü sağlayabilirsiniz diye düşündüm . [/QUOTE]
+1
Biraz daha sadeleştirilirse daha hoş bir görüntü sağlayabilirsiniz.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2007 16:15
Ne yaparsanız olur bence. Akvaryumunuzu sevin yeter. Zamanla gözünüze batan birşey olursa değiştirisiniz. Zevk sizin keyif sizin..
sağlıklı bol yavrular,,