Arkadaşlar üremeyi nasıl durdurabilrim?
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2007 15:09
Arkadaşlar benim 1 çift albinom var.İlk üremelerini dört gözle bekledim 200 yavru yada daha fazla yavru aldım.Ve şimdide yeniden üreyecekler napayım.Üç tankım var.Ama yetersiz kalır heralde. onları kısırlaştırmak istemiyorum.Onları çok seviyorum yavrulamalarınıda işte tankım yok.bjkalley 2007-05-22 01:07:21
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2007 15:42
Murat kardeşim,
Zebra alırken bu yönünü göz önünde bulundurman gerekirdi .Çünkü zebralar, inanılmaz şekilde ürerler.Bu onların doğasında var.Ne diyeyim ben istemiyorum ama isteyen arkadaşlar olursa, seninde sorunun oratadan kalkacak demektir.Ha isteyen olursa da aman ücret falan istemeyesin sakın.Zira akaryumcular bile almıyorlar artık.Tadını çıkarmaya bak.
Bilginize...
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2007 15:50
İzmir'dekiler zebraya nasıl bakıyorlar bilmiyorum ama burada Kadıköy'de tanesini 1 ytl'den(3-4cm) akvaryumculara satmak mümkün. Çevrenizdeki bütün akvaryumcuları dolaşıp bir sorun bence. Olmadı hediye edersiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2007 00:55
Arkadaşım akvaryumun ısısını 1 yada 2 derece düşür bence sorununa çare olur .Zebraların üremesi için su ısısının 28 yada 30 derece olması gerek sen bu ısıyı düşürürsen üremede olmaz .:) Bence dene ben böyle yaptım şimdi gayet iyiler.
serkan_cetinkol 2007-05-22 01:34:18