Artemia Çıkarma ( video 2.sayfada )
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ayrıca bir şey daha gözüme çarptı;
http://urun.gittigidiyor.com/Mec-Artemia-Cikartma-Seti_W0QQidZZ21657356
buda işime yarayabilirmi? belki kendi yaptığım sistemde ufak tefek hatalar söz konusudur tam olarak bilemiyorum söylenenin aksinede çıkmadım hiç ama sistemde başarısızlık yaşadığım için acaba bu tarz hazır birşey alıcak olursam işime yarayabilirmi?Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Çok teşekkür ederim sizi yordum gerçekten kusuruma bakyaın iyi geceler Gürkan Bey. Tavsiyeleriniz doğrultusunda ilerliyeceğim. Umarım bu konuya ilave olarak başarılı olursam çıkan artemia resimlerinide eklerim
Düzenek verimli ancak ne gerek var?Bence önemli olan düzeneğin fokurdamadan havayı yayarak vermesi ki Meç'in düzeneğinde böyle birşey yok.Ben hava taşı bağlayıp kullanıyorum ve şimdiye kadar yüzümü kara çıkartmadı.Sessiz sedasız bol hava ile sonuç alıyorum.Elinizde hassas tartı varsa, tuzunu,sodasını vs ayarlayabilecekseniz saf artemia yumurtası alın,yoksa hepsi çöpe gider,canınız sıkılır,bir de aldığınız kişi ile papaz olursunuz.Umarım başarırsınız.
Düzenek verimli ancak ne gerek var?Bence önemli olan düzeneğin fokurdamadan havayı yayarak vermesi ki Meç'in düzeneğinde böyle birşey yok.Ben hava taşı bağlayıp kullanıyorum ve şimdiye kadar yüzümü kara çıkartmadı.Sessiz sedasız bol hava ile sonuç alıyorum.Elinizde hassas tartı varsa, tuzunu,sodasını vs ayarlayabilecekseniz saf artemia yumurtası alın,yoksa hepsi çöpe gider,canınız sıkılır,bir de aldığınız kişi ile papaz olursunuz.Umarım başarırsınız.