aslanbaşımız
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2007 00:33
Sayın Volkan Filiz ;
Levent Can 2007-10-15 00:34:04
Hoşgeldiniz . İkisine de maşallah .
Sağlıklı balıklar .
Hatırlatma : Siz de imzanıza balıklarınızın sayısı , tankınızın boyutu gibi bilgileri ekleyebilirsiniz .
Saygılar ..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2007 00:40
Teşekkürler.
Dediğimiz gibi yeni üye olduğumuz için daha bir takım şeyleri yapma imkanımız olmadı. Ama yavaş yavaş olacak.
Slmlar
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2007 01:00
Öncelikle sitemize hoşgeldiniz.Balığınız ve fotoğraf kalitesi mükemmel.Eğer yarışmada olan bir fotoğraf olsaydı benden 10 puanı almıştı.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2007 08:30
Ömer bey çok teşekkürler ellerinize sağlık.
Arkadaşlar Teleskobun fotoğrafındaki beyazımsı lekeler camın kirli olmasından kaynaklanıyor.
Slmlar
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2007 10:18
Oldukça güzel bir akvaryumunuz ve balıklarınız var ancak ilk resimde görülen balık aslanbaş değildir. İlk resimdeki balık Oranda dır.(Akvaryumcunuz aslanbaş demiş olabilir çoğu akvaryumcu japon türlerini ayırt edememektedir. ) Aslanbaşların sırt yüzgeçleri yoktur , orandaların ise vardır.
rheme 2007-10-15 10:21:43
Shubunkininizin altında resmi görülen balık ise Ryukindir. Bu bakımdan baktığınız balıkların türlerinin ne olduğunu bilmenizde fayda var kanaatindeyim.Diğer yandan tüm balıklarınız oldukça iyi bir formda ve kendi türlerinin iyi birer temsilcisi durumunda görülüyor. Sağlıklı balıklar dilerim. Saygılar.
Not : Oranda resimlerine bakmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.
Lionhead ( Aslanbaş ) resimlerine bakmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2007 12:27
İlk resim bence redcap oranda,Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2007 19:36
Red cap oranda ( Kırmızı kepli oranda ) adındanda anlaşılacağı üzere beyaz üzerine kırmızı başı olan orandalara özgü bir isimdir. Aşağıdaki linkte red cap orandaları görebilirsiniz.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 15 Ekim 2007 22:09
Balıklar süper (teleskop hariç) güle güle büyütün.2.resimdeki balığı çok beğendim.Bende bilkente gidip bakmak istiyordum güzel balıklar geliyor oraya ama kısmet olmadı.Zamanında gitseydim belki benim balıklarım diye ben koyardım resimleri