Astronot Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 21:41
Fotoğraf:MEVCUT
Boyut (cm):100*80*65h
Kapasite (litre):400+
Akvaryum Bakımıhaftada %20/25 su değişimi
Boyut (cm):100*80*65h
Kapasite (litre):400+
Akvaryum Bakımıhaftada %20/25 su değişimi
1 aydır benımle yatıp kalkan birlikte yemek yedimiz balıklarımın yem yeme videosu ve bazı resımleri
[VID]http://www.izlesene.com/video/astronot/2850193[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 21:49
Kuvvetli ve güzel balıklar :) tebrik ederim
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 22:49
Güzel balıklar ama tropheuslar sayesinde gün geçtikçe değeri düşüyor.
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 22:57
Elini kapıcaklar vallahi
Bende atsront bakmak istiyorum fakat litre yetmiyor peki şeyi merak ediyorum dipçekimini nasıl yapıyorsun?(maşallah bu arada)
Bende atsront bakmak istiyorum fakat litre yetmiyor peki şeyi merak ediyorum dipçekimini nasıl yapıyorsun?(maşallah bu arada)
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 23:05
Derinliğin faydasını çok görüyorsunuz sanırım.80cm derinlik astronotlar için bir cennet olmuş.Bu arada astronotlarınız cin gibi maşallah.Eş tutturmakta nasip olur inşallah.
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 04:03
[QUOTE=HeromenTR]Elini kapıcaklar vallahi
[/QUOTE] normal yapıyorum=) hanı astronot elinize yaklasmıyormu dersenız dip cekimi için o mavi boruyu görür görmez pısıyolar ama elime geliyolar başlarını okşamama izin veriyolar=)
[/QUOTE] normal yapıyorum=) hanı astronot elinize yaklasmıyormu dersenız dip cekimi için o mavi boruyu görür görmez pısıyolar ama elime geliyolar başlarını okşamama izin veriyolar=)
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 23:19
[QUOTE=Rainbow]Balığınız çok sağlıklı gözüküyor. Akvaryumun genel bir fotoğrafını da çekerseniz daha ayrıntılı bakalım astronotlarınıza.[/QUOTE] ,
suanda devasa boyuta bir mango satın aldım onu batırmya calışıyorum batırma işlemi bittikten sonra yenı dekoru ile göreceksiniz=9
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2010 01:11
Büyük balık beslemenin güzel yanları:) Tabi astronotun insandan korkmadığı için bu cana yakın davranışları sergilemesi durumu daha da şık yapıyor:)
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2011 23:49
Çok tatlılar :)