Ateşkafa Çiftim yumurtladı (yavrular syf
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 14:11
Arkadaşlar herkeze merhaba ateşkafa çiftim 26.02.2010 tarihinde yumurtladılar ilk yumurtlamaları görüntü kalitesi pek iyi değil madur görün anca cep telefonu ile cekebildim o anki heyecandan kusura bakmayın
İşte Video
[VID]http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-ateskafa-ciftim/1816333[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2010 16:15
Balıklarınız ve yaşadığınız olay çok güzel.heyecan verici.Forumdan bir arkadaşımızdan 3 tane aldım çok büyük bir hevesle.ama balıklarımdan 2 tanesi cansız olarak elime geçti.o kalan bir tanesine şimdi gözüm gibi bakıyorum.
yorum olmaması belki video kalitesinin iyi olmadığındandır.
yorum olmaması belki video kalitesinin iyi olmadığındandır.
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2010 17:36
Evet haklısınız artık yavrular serbest yüzüşe geçince kaliteli bir camera ile video cekip paylaşıcam inşallah yavrular zaten suanda kuyruk sallamaya başladılar kısmetse 3 4 güne serbest yüzüşe geçerler inşallah .
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2010 14:20
[QUOTE=darXis] [QUOTE=ilkergün]
Hayran hayran bakmaktan yorum yapabildin mi diye sorsanız keşke
[/QUOTE]
ilkergün 2010-03-06 14:21:31
Hiç yorum yok 54 kişi bakmasına rağmen
[/QUOTE]
Hayran hayran bakmaktan yorum yapabildin mi diye sorsanız keşke
[/QUOTE]
inşallah yavrular sağlıklı ve kayıpsız bir şekilde büyürde sizlerde bu güzel türün tadına doyana kadar bakarsınız Yavrular serbest yüzüşe geçince cameramla daha net video cekicem inşallah ozaman daha güzel görüntüler gelicek
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2010 14:24
Allah analı babalı büyütsün nazardan saklasın.Bir amerikancı olarak nadir bulunan bu türü üretmenizden ötürü sizi tekrar tebrik ederim.
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2010 14:28
Evet gerçekten çok aradım bu balığı tesadüf eseri maltepede bir akvaryumcuya girdim. Daha önce alışveriş yaptığım bir akvaryumcuydu. Balıklar arkada bi akvaryumdaydı hemen gözüme çarptı bu balıkları alıyorum dedim. Amerikancı olduğumu biliyordu akvaryumcu bana flowerhornları ne yapıcaksın dedi. Ateşkafayı fh olarak biliyordu .Matrak 2010-03-07 11:33:29
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2010 10:13
Çok güzel balıklarınız var. Yavrularını da sağlıklı büyütmeniz dileğiyle. Sizden yeni videolar ve resimler bekliyoruz.
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2010 16:55
Ve işte yavrular ne anne serbest yüzüşte video yu biraz geç ekledim kusura bakmayın lütfen yoğundum biraz
[VID]http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-ateskafa-ciftim-ve-yavrulari-serbest-yuzus/1851781[/VID]
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2010 21:41
İlker Bey balıklarınız çok güzel gerçekten. Yavrularınıza da kocaman bir maşallah. Umarım kayıpsız büyütürsünüz. Gerçekten çok hoş görüntüler.