B. Zaire. Moba Calvus Nangu s:6 fotolar
Boyut (cm): 150 - 70 - 50 sumplı dolphin, 90-50-40 sump tankı
Kapasite (litre):650 - 700 litre arası (sump dahil)
Malzemeler:Zeolit, Mercan kırığı, Biyolojik sünger, Biyoball, Meriç nehri kumu.
Kullanılan Yemler: NLS tanganyika, Sera Vipan, Tetra Bits
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Tanganyika salt ve buffer haricinde katkı ve ilaç kullanmıyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Derya bey gerçekten akvaryumunuz çok güzel duruyor. Ayrıca mobalar sizde daha da güzel durmuşlar. Arkadaşlarınızda umarım balıkları görmüşlerse beğenmişlerdir.Balıklarınızı güle güle besleyin .
Balıklarınızın Maşallahı var Derya bey.Sağlıklı yaşatanız ve bol bol yavrular almanız dileğiyle.
Selamlar aslına bakarsanız frontoza ve gurubu biraz agır kanklı hayvanlar bence tropheus beslıyen arkadaşlar bence balıkların renkleri ve hareketli oluşuna daha cok önem veriyorlar ben dahil bu olaya ama frontoza almak ve beslemek istiyen arkadaşlar için bence kacırılmıcak ilanlar var 20,30,40 tl ye 12,13,14,15 cm balıklar satıyorlar cok uygun fiyatlar ben bundan 6 ay önce 4 cm lik frontoza yavrususna 15 tl vermiştim ama inanıyorum tekrar degerlenicek bu güzel canlılar zaten genel olarak piyasada bir kriz söz konusu ben ne kadar suni oldugunu düşünsemde insanların alım gücü düştü ve paraya ihtiyarcı olan arkadaşlar ilk iş olarak elindeki balıkları cıkarıyor. Saygılar murat metin .
Selamlar.Öncelikle evine gelip akvaryumunu görmüş biri olarak resimlerinden çok daha güzel olduğunu belirtmek istiyorum.Mobalarını kayıpsız büyütmeni diliyorum.Benim en çok sevdiğim balığın olan blackbee'lerin resmini burada görmek güzel olur.Saygılar Koray Kır