Baba Yunus [Kafalı]
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2007 00:31
Merhaba Arkadaşlar
Bir arkadaşımın yunusunun fotoğraflarını çektim. Balık 1,5-2 yaşında... safkan olduğuna inandığımız bir erkek. Balığın boyu 28-30 cm arası... Aslında balığın fotoğraflarını satmak için çektik ama hazır fotoları varken beğeninize sunayım dedim. Bu arada balık satılık:)
Yorumlarınızı bekliyorum
Fotoğrafların kalitesi iyi değil kusura bakmayın...
Saygılar
BarışCan 2007-10-20 18:24:36
Bir arkadaşımın yunusunun fotoğraflarını çektim. Balık 1,5-2 yaşında... safkan olduğuna inandığımız bir erkek. Balığın boyu 28-30 cm arası... Aslında balığın fotoğraflarını satmak için çektik ama hazır fotoları varken beğeninize sunayım dedim. Bu arada balık satılık:)
Yorumlarınızı bekliyorum
Fotoğrafların kalitesi iyi değil kusura bakmayın...
Saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2007 01:41
Tam posterlik bir yunus Allah nazardan saklasın. Yanında kaç tane yunus daha var? akvaryumun genel bir fotosu ile balıklarınızın bir kaç resmini daha ekleme imkanınız varsa bizde zevkle seyrederiz
Her zaman böyle güzel yunuslar görmek nasip olmuyor.
Sevgiler.
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2007 01:54
Selamlar Barış kardeşim 1,5 2 yaşında demişsin neyle beslediğini sorabilirmiyim ben o kadar sürede o boya ulaşabileceği pek mantıklı gelmedi ama sen bunun cevabını verirsen bende aydınlanmış olurum.
Hamdi Kasal 2007-10-20 01:56:21
Saygılar..
Not Bu arada maşallahı var nazar deymesin.
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2007 02:42
Açıkçası ben beğenmedim.Aşırı yemlenmeden olsa gerek vücut formu baya bozulmuş.
bahadir74 2007-11-08 01:40:17
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2007 18:35
Uğur abinin 7 yaşındaki balıkları kadar büyükler, ama onlar kadar güzel değiller.