Balans nasıl sabitleyecegim...
Merhabalar.
İki gün önce akvaryumumun aydınlatmasını yapmaya karar verdim.Bir det florasan ,balans vb. aldım.Kapağa bagladıktan sonra balans ağır oldugu için sabitleyemedim.Bunun içinde baya bi gürültülü ses yapıyor.Sizce balansı kapaga nasıl sabitleyeyim.Unutmadan çiviylede denedim ama çivinin boyu buyuk oldugu için fazla çakmadım.Çünkü çivinin ucu kapagın ustunden çıkacak hepsini çaksam.
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bence bir adet sağlam yapıştırıcı alıp blans'ı kapağa tutturabilirsin benim akvaryumumda'da vardı blans sorunu ama bu yöntemle cözdüm.Dedigim gibi ama sağlam bi yapştırıcı olsun uhuy'la falan yapıştırmaya kalkma sakına:)
Sağlam yapıstırıcı derken isminide yazarsanız.
Teşşekürler...
Kıdemli Akvarist
[C]2,2,4700[/C]
İl: Istanbul
benim eski akv. ben kapaga 2 adet vida ile sabitleyerek yapmıştım şimdikinde ise hiç kapagı zedelememek için balansın kablolarını uzun yaparak balansları akv. arkasına koydum eet fazla ısınıyo ama olsun bi zararı olmuyo bana
-Saygılar
Balansın kablolarını uzun yaparak balansı akvaryumun arkasına koydum. Evet fazla ısınıyor ama olsun, bir zararı olmuyor.
+1
Kıdemli Akvarist
[C]2,2,4700[/C]
İl: Istanbul
Hayır gerek kalmıyor.Bağlantsıda oldukça kolay.Burada 20 watt'lık 5 YTL, 40 watt'lık 7 YTL.
Teşşekürler...