Balığa Yeşil Erik Vermek
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2021 19:26
Merhaba dostlar başıma gelen talihsizliklerden sonra sonra tekrar hobiye döndüm şuanda 4 flowerhorn sahibiyim 15 cm civarındalar akvaryumu izlerken bu gün balıklara niye yeşil erik vermeyim diye düşündüm ve 2 ye bölüp verdim canlı yeme salıdırlar gibi eriğe saldırıp yediler sizce bir sıkıntı yada sorun yaratırım şuanda bir sıkıntı yok gözüküyor yararı olurmu ki yeşil eriğin balıklara [EDIT]Akıncız,2021-05-09 19:27:05[/EDIT]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2021 20:11
Bu balık türü hakkında bilgim yok ama doğal ortamında balığın erik yiyeceğini sanmıyorum.
Siz hep onlara yemek attığınız için atılan eriği yemek sanmış olabilirler.
Bence çokta riskleri zorlamaya gerek yok.
Bence çokta riskleri zorlamaya gerek yok.
+1: [T]209769,Bayramkra[/T]
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2021 20:31
Verilmesinde bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Balıklarıma pek çok meyve sebzeyi ara sıra vererek deniyorum. En popüleri bezelye de doğalarında bulunmuyor hoş flowerhorn doğal bir balık değil.
Beğenenler: [T]230260,Denizs[/T][T]229071,SelmanTaskin[/T]
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2021 03:31
[QUOTE=Nahola]Bu balık türü hakkında bilgim yok ama doğal ortamında balığın erik yiyeceğini sanmıyorum.
Bence çokta riskleri zorlamaya gerek yok. [/QUOTE] büyük ihtimalle öyle çünkü kendileri hiç seçici değiller ne bulursa yiyorlar
[QUOTE=ResulEfe]Balığın doğal ortamı olmadığı için bilmek imkansız
sayenizde flowerhorn hakkında bildiklerinizi bir şey daha eklenecek [/QUOTE][QUOTE=ResulEfe]Balığın doğal ortamı olmadığı için bilmek imkansız
sayenizde flowerhorn hakkında bildiklerinizi bir şey daha eklenecek [/QUOTE]
Biraz Yararım dokunduysa ne mutlu bana
[QUOTE=Aplot]Verilmesinde bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Balıklarıma pek çok meyve sebzeyi ara sıra vererek deniyorum. En popüleri bezelye de doğalarında bulunmuyor hoş flowerhorn doğal bir balık değil. [/QUOTE][QUOTE=Aplot]Verilmesinde bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Balıklarıma pek çok meyve sebzeyi ara sıra vererek deniyorum. En popüleri bezelye de doğalarında bulunmuyor hoş flowerhorn doğal bir balık değil. [/QUOTE]
Evet bezlyeye asla hayır demiyorlar patates te çok seviyorlar bu arada
Bence çokta riskleri zorlamaya gerek yok. [/QUOTE] büyük ihtimalle öyle çünkü kendileri hiç seçici değiller ne bulursa yiyorlar
[QUOTE=ResulEfe]Balığın doğal ortamı olmadığı için bilmek imkansız
sayenizde flowerhorn hakkında bildiklerinizi bir şey daha eklenecek [/QUOTE][QUOTE=ResulEfe]Balığın doğal ortamı olmadığı için bilmek imkansız
sayenizde flowerhorn hakkında bildiklerinizi bir şey daha eklenecek [/QUOTE]
Biraz Yararım dokunduysa ne mutlu bana
[QUOTE=Aplot]Verilmesinde bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Balıklarıma pek çok meyve sebzeyi ara sıra vererek deniyorum. En popüleri bezelye de doğalarında bulunmuyor hoş flowerhorn doğal bir balık değil. [/QUOTE][QUOTE=Aplot]Verilmesinde bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Balıklarıma pek çok meyve sebzeyi ara sıra vererek deniyorum. En popüleri bezelye de doğalarında bulunmuyor hoş flowerhorn doğal bir balık değil. [/QUOTE]
Evet bezlyeye asla hayır demiyorlar patates te çok seviyorlar bu arada
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2021 14:38
Merhaba,
Flowerhornlarla alakalı pek bilgim yok ama yeşil eriğin asit miktarı yüksek olan bir meyve o yüzden asit balığın sindirim sistemine bir zararı olur mu bilemedim.
Flowerhornlarla alakalı pek bilgim yok ama yeşil eriğin asit miktarı yüksek olan bir meyve o yüzden asit balığın sindirim sistemine bir zararı olur mu bilemedim.