Balığınızın En Sevdiğiniz Özelliği Nedir?
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2008 22:42
Sabah uyanıp kafamı kaldırır kaldırmaz Duboisi yavrularımın akvaryumun yem köşesine geçip adeta birbirlerinin üstlerine çıkmalarını çok seviyorum... :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2008 22:47
Balon ramirezilerimin bitkilerin arasında gezinişini,beni görünce hemen akvaryumun tepesine çıkmalarını,Çöpçülerin vipacipslerini çalmalarını çok seviyorum.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2008 23:01
Benimkiler balık değil :) Kaplumbağalar çoğu balığa göre daha sosyal hayvanlar,gerek hareketleri gerek tavırları... Sabah okula kalkmak için akşamdan alarmı kurarım normalde,unuttuğumda beni uyandırdılar,iki kere denk geldi sanırım
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2008 17:59
Bende duboisilerin hiç durmadan gezmelerini kayaların altına hızlı bir şekilde girmelerini seviyorum. Durmak yok diyorlar sanırım ::::) Saygılar...
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2008 00:25
Ben Frontosa beslemeye 3 ay önce başladım Frontosayı çok sevdiğim için böyle bir geçiş yaptım.
sevdiğim özellikleri...
*Sadece gerektiğinde hızlı oluşunu
*Ben kafamı cama yaklaştırınca
onunda cama yaklaşıp kös kös bakmasını
*Suda uzun süre sabit kalmalarını
veee
en çok da
*Erkek Frontosanın 1 dişiyle asla yetinmemesini
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2008 00:36
Tropheuslarımın elma salyangozlarına saldırp yuvalarından atmalarına bayılıyorum. Hikmetcim pislik konusunda şanslısın .Ben akvaryumumu ne zaman dip temizliğine soksam akşama aman Allahım diyorum her yeri pislik götürüyor havada uçuşuyor pislik resmen :) Bu kadar pisler mi yahu bir balık ? DENİZ 2008-03-28 00:37:23
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2008 00:42
[QUOTE=DENİZ]Tropheuslarımın elma salyangozlarına saldırp yuvalarından atmalarına bayılıyorum. Hikmetcim pislik konusunda şanslısın .Ben akvaryumumu ne zaman dip temizliğine soksam akşama aman Allahım diyorum her yeri pislik götürüyor havada uçuşuyor pislik resmen :) Bu kadar pisler mi yahu bir balık ? [/QUOTE]
Demekki yavruyken temiz oluyorlar, ilerde galiba benim de başım ağrıyacak. Neyse ki çok sevimliler.
Saygılar...