Balıklarım ( Resimli )
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2007 18:00
Oktay bey benim erkek sarıprenseslerimdede, portakal kabuğu renginde olanıda var, limon kabuğu rengidede olanı var. 2. ve 3. resimdeki balığınız dişidir, bilginize...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2007 18:21
Günümüzde saf s.p. bile bulmak zorlaştı.
Resimler pek iyi çıkmamış, Yorum yapmak güç.
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2007 19:01
Turuncular da sarı prenses. Sarı prensesin turuncu olması kırma olduğunu göstermez. Saf kan turuncu renkli sarı prensesler de mevcuttur. Hatta siyah çizgili saf kan sarı prensesler bile gördüm.
Balıklarınız çok güzel. Henüz küçükler sanırım. Cinsiyet ayrımı yapmak çok zordur. Zamanla akvaryumda onları izlerken anlarsınız hangisinin dişi hangisinin erkek olduğunu. Vent kontolü bile bazen çok sağlıklı sonuç vermiyor. Çok tecrübeli bir göz lazım bunun için.
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2007 21:57
[QUOTE=maviyeşil]Turuncular da sarı prenses. Sarı prensesin turuncu olması kırma olduğunu göstermez. Saf kan turuncu renkli sarı prensesler de mevcuttur. Hatta siyah çizgili saf kan sarı prensesler bile gördüm.
Balıklarınız çok güzel. Henüz küçükler sanırım. Cinsiyet ayrımı yapmak çok zordur. Zamanla akvaryumda onları izlerken anlarsınız hangisinin dişi hangisinin erkek olduğunu. Vent kontolü bile bazen çok sağlıklı sonuç vermiyor. Çok tecrübeli bir göz lazım bunun için.
[/QUOTE]
Malesef gördükleriniz saf genlerinde karışıklık olan sarı prenseslerdir.Piyasayı da sarmış durumdalar. Geçen geniş çaplı tartışılmıştı burda.
Saf bir s.p. :
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2007 01:40
Balıklarınız saf olsa da, olmasa da sarı prenses bence. Onları özenli bir biçimde bakıp, besleyeceğinize eminim. Çünkü herşeyden önce canlılar ve güzeller. Saygılar.