Basit Artemia çıkarma
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gayet tatminkar...
Benden de bir ipucu :)
Ben artemiaları toplamıyorum.Dibe çöken açılmamış yumurtaları veya yumurta kabuklarını şırıngayla çekip atıyorum.Kalan suyu süzüp,tatlı suyla yıkadıktan sonra yavrulara veriyorum.
Çok daha kolay,deneyin bence...
Teşekkürler Tolga Bey. Fırsat bulduğum zaman ben de deneyeceğim. Bir fikir geldi aklıma. Şişedeki suyun sıcaklığını sabit tutabilmek için şişeyi akvaryuma bıraksak ve fırsat buldukça çıkarıp, çalkayalıp tekrar akvaryuma bıraksak nasıl olur sizce?
Artemia Için Pratik Ve Masrafsız Bir Yol.
Bu link size yardımcı olabilir.
[QUOTE=tearaway] [QUOTE=ersin26]Şişedeki suyun sıcaklığını sabit tutabilmek için şişeyi akvaryuma bıraksak ve fırsat buldukça çıkarıp, çalkayalıp tekrar akvaryuma bıraksak nasıl olur sizce?[/QUOTE]Fırsat buldukça çalkalamak olmaz devamlı çalkalamanız gerekir.
Artemia Için Pratik Ve Masrafsız Bir Yol.
Bu link size yardımcı olabilir.
[/QUOTE]
İlginiz için çok teşekkürler. Vermiş olduğunuz linki daha önceden incelemiş ve artemiayı yeni tanımaya başlayan biri olarak oldukça bilgi sahibi olmuştum. Fakat bu konu altında farklı bir sistem denenmiş ve ilgimi çekti. İmkanlarıma göre de cazip geldi açıkçası
+ Küt artemialar hazır
[QUOTE=ersin26]İlginiz için çok teşekkürler. Vermiş olduğunuz linki daha önceden incelemiş ve artemiayı yeni tanımaya başlayan biri olarak oldukça bilgi sahibi olmuştum.[/QUOTE]Siz
[QUOTE=ersin26]Şişedeki suyun sıcaklığını sabit tutabilmek için şişeyi akvaryuma bıraksak ve fırsat buldukça çıkarıp, çalkayalıp tekrar akvaryuma bıraksak nasıl olur sizce?[/QUOTE]Bu soruyu sorunca o başlığı incelemediniz sandım.