BAYRAM ŞEKERİ
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Balığınız size en güzel bayram hediyesini vermiş. İnşallah sorun çıkmaz. Bilgili arkadaslar yardımcı olacaktır. 10gün sonra başka akvaryuma alabilirsiniz diyebilirim ancak.
Saygılar..hayırlı bayramlar
Benim öğrenmek istediğimde o zaten.Şu an yavrular balığın ağzında yumurta keseleri var şekilde gözüküyor.Bu kaç gün lük olduklarını gösterir vede kaç gün sonra tam oluşumunu tamamlamış olur?Yani ne kadar sonra kusturmalıyım yada ayrı bir akvaryuma almalıyım?
Deneyimlerini aktaran her kese çok teşekkür ederim.Yavuz bey evet balıklardan da bu kadar erken yavru almayı bende beklemiyordum.Çünkü sizle görüşmemde en erken 12 aylıkken yavru verebileceklerini söylemiştiniz.Şu an balıklar tahminim 7-8 aylık.Ayrıca tecrübeli olan herkesin yazdıklarında genelde hep ilk bir kaç yumurtasını atacağıydı.Bu dişisin sanırım ağzında 2-3 yavru var fakat sayı önemli değil.Bu zevki tatmak bile bana yeter.O nedenle işin heyecanına kapılıp yavruları erken almak istemediğimden ustalarımdan bilgi almak istedim.
Merhabalar;
Erhan Bey gözünüz aydın, güle güle büyütün. Sayı sizi aldatmasın, çok daha fazla yavru alacağınız günler gelecektir.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
İlk defa leptosoma besliyorum.Bendekiler utinda türünde olanlar.Fakat kuyruğunun sarılığından başka daha henüz bir renk almadı.Acaba ne zaman renk alır vede renk almış resmi olan varmı?