Bebek Bisküvisi
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2010 15:32
Merhaba arkadaşlar,
Bugün kuzenim mama yerken aklımdan bi'şey geçti. Gülmeyin lütfen.
![Kahkaha](smileys4/smiley36.gif)
Lepisteslere belirli aralıklarla bebek bisküvisi verebilir miyim? Zararı var mıdır? Yani biraz saçma gelecek ama bisküvi çok zenginmiş. 12 Vitamin 7-8 mineral kaynağı imiş.
![Sok](smileys4/smiley10.gif)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2010 15:37
Hic tavsiye etmem! Verirseniz olur demiyorum ama ![Big%20smile](smileys4/smiley4.gif)
Bilinmeyen birsey var oda biskuvu insanin mide ve bagirsak yollarina yapisacaktir bunu hem doktor agzindan hemde kendim arastirmistim.
Sana tavsiyem haslanmis bezelye :) cok ama cok seviyorlar canli doguranlar :)
Bide onu elinde tut elini bile isiriyorlar![Big%20smile](smileys4/smiley4.gif)
![Big%20smile](smileys4/smiley4.gif)
Bilinmeyen birsey var oda biskuvu insanin mide ve bagirsak yollarina yapisacaktir bunu hem doktor agzindan hemde kendim arastirmistim.
Sana tavsiyem haslanmis bezelye :) cok ama cok seviyorlar canli doguranlar :)
Bide onu elinde tut elini bile isiriyorlar
![Big%20smile](smileys4/smiley4.gif)
Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2010 17:54
İçerisindeki glikoz balıklarınıza zarar verebilir. Ayrıca suyun dengesini bozar. Sakın böyle bişey yapmayın.
Yani Göl'de piknik yaparken göl içine atın ama akvaryumunuza kesinlikle atmayın :)
Yani Göl'de piknik yaparken göl içine atın ama akvaryumunuza kesinlikle atmayın :)
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2010 18:12
Aslında mantıksız değil. :) Ben kick box çalışan aynı zamanda vücut geliştiren biriyim. Hocam bana bebek bisküvisi ile süt içmem gerektiğini söyledi. Yaklaşık 1 yıldan beri yiyorum. :D Ama balıklara zararı olabilir. Çünkü her yediğimden sonra şişkinlik oluyor.