Beklediğim kaplumbağalar geldi, yeni resimler!
Merthaba arkadaşlar, sonunda beklediğim kaplumbağalar dün gece (17.12.09)geldiler.Fotoğraflarını sizlerle paylaşmak istedim.Kaplumbağaları satan petshopun elinde s.odoratus, trachemys scripta scripta, t.scripta troosti varmış.Bende daha öncede scripta scripta ve scripta troosti beslediğim için iki adet sternotherus odoratus istedim ama kutuyu açtığımda bir adette t.scripta troosti yolladıklarını gördüm.Kısmet olursa 6.ve 7. aylarda daha çok cins bulabileceğim için aradığım birkaç türü getirtmek istiyorum.Evde boşta olan 300-400 litrelik tanklar var fakat boylanana kadar 2 ayrı ufak tankta beslemeyi düşünüyorum.Sternotherusların boyları çok ufak, 3cm civarındalar.Fotoğraflara geçiyroum:
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gerçekten çok şirinler.Maşallah.İlk beslediğim canlılar kaplumbağalar.Tabiki ufak eziyet çektiren kaplarda beslemiştim baya bi. Sonra kaçmaya başladılar bende eski buzdolabının sebzeliğinde besledim ( 45-50 lt. rahat vardı ) Tam 4 sene beslemiştim
Sağol Kaan, ikiside erkek çıkarsa büyük sorun yaratabilir haklısın.Zaten ilkbahara kadar 70 cm civarı bir tankta bakıcam, daha sonra seninle, bir başkasıyla veya kendim yeni türler getirtmeye çalışacağım ve hepsine ayrı bir bölme ve ayrı tanklar yapacağım.Şimdilik niyetim budur.
Şuanda bilgisayar masasının rafını ve monitörü kaldırdım, inşallah birgün akvaryumları sırtıma yükleyip evden yollamazlar:P:P Buradan ailemede sevgilerimi yolluyorum.