BEMBA GOLD DAMIZLIKLARIM VE YAVRULARIM SAYFA 18
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2012 16:24
Yavrudan büyüt birde bu güzelliklerini gör..Maşallah ...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2012 18:53
Maşallah böyle güzel bantlı bemba bulsam kesinlikle beslerim.:D
Kardeşim çok emek verdin, inşallah yakında mini OB leri görürsün. Keyifle beslemeni dilerim. selamlar
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2012 00:09
[QUOTE=asiaslan_01]Ahmet Bey maşallah bol yavrular görürsünüz insallah...[/QUOTE]
Teşekkürler.EMRE bey inşallah.
[QUOTE=sedatı_ego]Maşallah ahmet bey ; Böylesine nadir türlerin ülkemizde çoğalması sevindirici gerçekten . Umarım sağlıklı ve bol yavru alırsınız. [/QUOTE]
Teşekkür ederim.SEDAT bey bu güzel türü edinmemde bende bizzat yardımlarını esirgemeyen.Deep Sea Pet Center METEHAN beye teşekkürü bi borç bilirim.
[QUOTE=helguerra]Maşallah gözünüz aydın yavrularınızda hayırlı olsun. [/QUOTE]
Teşekkürler.FERİDUN bey inşallah ilk 2 dışının yumurtaları attığı gibi buda atmazda yavrularını hep beraber görmek kısmet olur bzlere.
[QUOTE=Ali AKGÜN]Gözün aydın Ahmet . Allah devamını nasip etsin İnşallah.[/QUOTE]
Teşekkür ederim.ALİ bey inşallah bir zamanlar onlar birer yavruydular şimdi yavruları olmaya başladı.İnşallah onlarıda bi aksilik çıkmadan büyütürüm.
[QUOTE=cokmutlu]Gerçekten harika, çok güzel yakalamışsınız. Bol ve sağlıklı yavrular dilerim.. [/QUOTE]
MAKBULE hamın sonunda bu güzel görüntüleri yakalamak kısmet oldu.İlk 2 dışıde yakalamak mümkün olmamıştı ama bu sefer kaçamadılar
[QUOTE=rtamer] Maşallah Ahmet bey çok güzeller. İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız.[/QUOTE]
Teşekkür ederim.RAMAZAN bey yavruyken bu boya gelmeleri artı bu güzel duyguyu bana yaşakmalarıyla beni çok mutlu ettiler.
[QUOTE=DELİTAY40_FB] Yavrudan büyüt birde bu güzelliklerini gör..Maşallah ...[/QUOTE]
Teşekkürler.KORAY bey zamanında bu görüntüleri hayal etmek bile zordu ama sonunda sağlıklı bi şekilde görmek kısmet oldu.
[QUOTE=UmutVAROL]Maşallah böyle güzel bantlı bemba bulsam kesinlikle beslerim.:D
UMUT bey. Teşekküler senin istediğin o olsun yeterki inşallah senin yaramazlarıda bu şekilde görmek bizlere kısmet olur.
Teşekkürler.EMRE bey inşallah.
[QUOTE=sedatı_ego]Maşallah ahmet bey ; Böylesine nadir türlerin ülkemizde çoğalması sevindirici gerçekten . Umarım sağlıklı ve bol yavru alırsınız. [/QUOTE]
Teşekkür ederim.SEDAT bey bu güzel türü edinmemde bende bizzat yardımlarını esirgemeyen.Deep Sea Pet Center METEHAN beye teşekkürü bi borç bilirim.
[QUOTE=helguerra]Maşallah gözünüz aydın yavrularınızda hayırlı olsun. [/QUOTE]
Teşekkürler.FERİDUN bey inşallah ilk 2 dışının yumurtaları attığı gibi buda atmazda yavrularını hep beraber görmek kısmet olur bzlere.
[QUOTE=Ali AKGÜN]Gözün aydın Ahmet . Allah devamını nasip etsin İnşallah.[/QUOTE]
Teşekkür ederim.ALİ bey inşallah bir zamanlar onlar birer yavruydular şimdi yavruları olmaya başladı.İnşallah onlarıda bi aksilik çıkmadan büyütürüm.
[QUOTE=cokmutlu]Gerçekten harika, çok güzel yakalamışsınız. Bol ve sağlıklı yavrular dilerim.. [/QUOTE]
MAKBULE hamın sonunda bu güzel görüntüleri yakalamak kısmet oldu.İlk 2 dışıde yakalamak mümkün olmamıştı ama bu sefer kaçamadılar
[QUOTE=rtamer] Maşallah Ahmet bey çok güzeller. İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız.[/QUOTE]
Teşekkür ederim.RAMAZAN bey yavruyken bu boya gelmeleri artı bu güzel duyguyu bana yaşakmalarıyla beni çok mutlu ettiler.
[QUOTE=DELİTAY40_FB] Yavrudan büyüt birde bu güzelliklerini gör..Maşallah ...[/QUOTE]
Teşekkürler.KORAY bey zamanında bu görüntüleri hayal etmek bile zordu ama sonunda sağlıklı bi şekilde görmek kısmet oldu.
[QUOTE=UmutVAROL]Maşallah böyle güzel bantlı bemba bulsam kesinlikle beslerim.:D
Kardeşim çok emek verdin, inşallah yakında mini OB leri görürsün. Keyifle beslemeni dilerim. selamlar
[/QUOTE]
UMUT bey. Teşekküler senin istediğin o olsun yeterki inşallah senin yaramazlarıda bu şekilde görmek bizlere kısmet olur.
Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2012 08:41
AHMET tebrik ederim.bunlar nezaman büyüdüler böyler maşallah şimdiden çiftleşmeye başlamışlar güzel bi duygu ufaktan al büyüt onlarda seni bu güzel görüntülerle ödüllendirsinler.
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2012 14:23
Bu renk moda olur :D, maşallah, allah nazardan saklasın çok güzeller. Bakalım biz yakalayabilecekmiyiz bu modayı :D. Selamlar
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2012 15:24
[QUOTE=UmutVAROL]Bu renk moda olur :D, maşallah, allah nazardan saklasın çok güzeller. Bakalım biz yakalayabilecekmiyiz bu modayı :D. Selamlar[/QUOTE]
Teşekkürler.UMUT bey darısı sizinkilerin başına inaşallah sizde bu güzellikleri görmeniz kısmet olur.
Teşekkürler.UMUT bey darısı sizinkilerin başına inaşallah sizde bu güzellikleri görmeniz kısmet olur.
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2012 16:06
Bak sevgili kardeşim 25 Mayıs Dogum Gunum,
3. resimdeki balıgı tek olarak bana hediye edebilirsin :)))
Harbi super bir balık, Allah nazarlardan saklasın...
Kalambo OB Gold a çok benziyor ama...
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2012 16:57
[QUOTE=MISTIK] Maşallah abi baya baya damızlık etmişin sen bunları yakında yavru koyacak yer bulamazsın inşallah.
Sırf şu karade 17 dişi saydım baya berektli bir oranda çıkacaklar
Teşekkür ederim.MUSTAFA şuana kadar 6 adet dışı yumurta alıp atı gecen akşam kendim yakalayıp kontrol ettim net 23 adet dışı kesin 3-4 adette ise tererdutte kaldım ama 23 kesin.
[QUOTE=AngryCichlids]Bak sevgili kardeşim 25 Mayıs Dogum Gunum,
[/QUOTE]
Teşekkürler.TEMAR bey 3. resimdeki akvaryumun en baskın erkeği vermek isterdim demek geliyor içimden ama ne yazıkkı veremem artı siz tek erkek balığı ne yapçaksınız.