Bemba ve merhaba
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2008 11:42
[QUOTE=dejawu][QUOTE=TAVUSKER][QUOTE=dejawu][QUOTE=TAVUSKER][QUOTE=dejawu]İnsallah sonuna kadar tutar fakat bence fazla heves yapmayın malesef tropheuslar ilk 7-8 denemelerınde basarısız olurlar . [/QUOTE]
Evet ilk denemesi başarısızlıkla sonuçlandı.
[/QUOTE]
Olsun sen canını sıkma fakat yapmaman gereken şey 2 ayda bir kumunu yıkamak . Tamamen gereksiz ve eziyet bir iş . Varolan tüm bakterileri yok ediyorsun . Dip çekimi yapman kafi olacaktır . Ayrıca eğer kumundan memnun değilsen Hagen calciumlu kum almanı şiddetle tavsiye ederim .
[/QUOTE]
Canımı sıkmıyorum başkanım
Hagen calciumlu kum derken.
[/QUOTE]
Calcıumlu kum Çetom , balıkların ihtiyacı olan calciumu kimyasal kullanmadan sağlar ve Ph oranını yüksek tutar . Lanet olsun içimdeki bu tropheus ve yardım sevgisine
[/QUOTE]
Üstad balıklar çiftleşme dönemine girdiğinden beri balıkların kuyruklarında eksilmeler başladı bu normalmidir?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2008 11:54
Kuyruk eksilmesi derken doğru anladıysam o dökülmeler erkeğin çifleşmek için hırpalamasından kaynaklı.Benim balıklarda iki günde bir dişilerden birisi hırpalanıyor.Bence normal bidurum Recep bey.Rahat olun.Saygılar
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2008 11:59
[QUOTE=MYSTERYOFDEEP] Kuyruk eksilmesi derken doğru anladıysam o dökülmeler erkeğin çifleşmek için hırpalamasından kaynaklı.Benim balıklarda iki günde bir dişilerden birisi hırpalanıyor.Bence normal bidurum Recep bey.Rahat olun.Saygılar[/QUOTE]
Anladığım kadarıyla geçiçi bir durum.