Beta Akvaryumu
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2010 01:33
Benim japonlarımdan kalan küçük 20lt bi akvaryumum var. Betalara bugün baktım acıdım içim yandı. Dedimki kurayım bitkilendireyim kurtulsunlar. Ama aklıma şu geldi ben 2 dişi birde erkek alayım dedim ama kavga ederlerse nolcak onu düşünmedim en azından 2 tane olsalar yeter. Nasıl olur. Isıtıcım filtrem hava motorum herşeyim tamtakır. Sadece canlım yok. :( Yardım ederseniz sevinirim..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2010 04:33
Akif bir tane erkek betta sana yeterde artar bile.:) Küçük akvaryum olduğu için bitkilendirirsen dişi de besleyebilirsin ama tek erkekten yanayım.
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2010 12:51
Aslında 20 litre akvaryumda saklanma yerleri yapabilirseniz dişi ile erkeği aynı akvaryumda bakabilirsiniz.Bol bitkili bir akvaryumda yaşayabilirler. deno06 2010-03-28 14:56:57
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2010 15:01
[QUOTE=akif43]O zaman bir tane bir tanedir Gideyim dükkandan alıp geleyim kurtaralım. [/QUOTE] Resimlerini bekliyoruz.
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2010 21:18
Betayı seçtim ama almadım yarın alcam abime söledim. Neyse saklanma yerleri için nasıl yapabilirim. Örnek verirmisiniz.
Arkadaşlar bir sorum daha var kusura bakmayın. Nasıl kum taş kullanayım.
Arkadaşlar bir sorum daha var kusura bakmayın. Nasıl kum taş kullanayım.
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2010 21:51
Bitkileri bir araya toplayıpta dikerseniz saklanma alanı olur.
Örneğin saz eledoa cambomba gibi bitkileri toplu olarak dikerseniz saklanma alanı çok olur.
Özellikle sazları bol bol tutun ki görüntü açısından hoş olsun.