Beta Akvaryumum
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2010 12:21
Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık 4 ay önce kurmuş olduğum beta akvaryumumum resimlerini paylaşıyorum, biraz geç oldu gerçi :) akvaryumun şimdiki halinde sol arka taraftaki red rotala'lar ve riccia yok, hemiantus'lar ise ortadaki mango kökünün boyundalar, bi kaç aydır eskisi gibi ilgilenemiyorum akvaryum ile o yüzden bitkileri budamak için vs pek zamanım olmuyor. Beta akvaryumu kurmak isteyenlere fikir verebilir belki.
--------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
Yaklaşık 4 ay önce kurmuş olduğum beta akvaryumumum resimlerini paylaşıyorum, biraz geç oldu gerçi :) akvaryumun şimdiki halinde sol arka taraftaki red rotala'lar ve riccia yok, hemiantus'lar ise ortadaki mango kökünün boyundalar, bi kaç aydır eskisi gibi ilgilenemiyorum akvaryum ile o yüzden bitkileri budamak için vs pek zamanım olmuyor. Beta akvaryumu kurmak isteyenlere fikir verebilir belki.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2010 21:45
Güzel bir akvaryum olmuş ama ön taraftaki beyaz taşlar çok sırıtmış.Onları çıkarmanızı yada daha koyu renkte taşlar kullanıp moss sarmanızı öneririm.Bir de fon gerekiyor tabi.
Bir de o uzun elodeaları arka tarafa dikip ön tarafa küçük taban bitkileri veya cüce anubiaslardan dikerseniz tadından yenmez.monster 2010-03-17 22:27:44
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2010 22:15
Güzel bir akvaryum olmuş tebrikler. Bazı şanslı betaların böyle akvaryumlarda yaşaması sevindirici.
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2010 08:57
Yorumlar için çok teşekkürler, Akvaryum ufak olduğu için yapabileceklerimde kısıtlı, Daha büyük bir akvaryuma geçene kadar bu şekilde devam edeceğim sanırım :)
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2010 00:22
Çok güzel olmuş :)