beta
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2009 23:10
25 litrelik akvaryumum var beta beslemek istiyorum. Öğrendiğim kadarıyla dişiler ve erkekler bir arada yaşayabiliyomuş. 1 erkek 2 dişi alsam sorun olur mu acaba? Nasıl yem vermeliyim veya bilmem gereken özel şeyler var mı betalar hakkında?
Teşekkür ederim şimdiden...
halongan 2009-12-24 23:33:22
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2009 23:26
Bettalar sadece çifleşme döneminde bir arada bakılabilir. Aksi takdirde şiddetli kavgalar çıkabilir. Dişileri bir arada besleyebilirsiniz ya da bir adet erkek Betta beslenebilir.
Saygılar..
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2009 23:27
Selamlar,
Arama butonuna betta diye yazıp aratırsanız öğrenmek istediklerinizden daha fazlasını bulabilirsiniz.
Bkz.
betta Hakkında Sorular gibi..
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2009 13:18
Kesinlikle bu balıkların karakteriyle ilgili.Bende 1 dişi ve bir erkek olmak üzere aynı akvaryumda bakıyorum.Şu ana kadar bir sorun olmadı.
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2009 13:53
[QUOTE=dduygu] 25 litrelik akvaryumum var beta beslemek istiyorum. Öğrendiğim kadarıyla dişiler ve erkekler bir arada yaşayabiliyomuş. 1 erkek 2 dişi alsam sorun olur mu acaba? Nasıl yem vermeliyim veya bilmem gereken özel şeyler var mı betalar hakkında?
[/QUOTE] Bir bölme ile erkegi ve dişileri ayırabilirsin. örnegin cam kestirip bölme yapabilirsin. Erkek yuvasını yapınca ve dişilerden birisinde dikine çizgiler çıkınca erkegin yanına alabilirsin.
[/QUOTE] Bir bölme ile erkegi ve dişileri ayırabilirsin. örnegin cam kestirip bölme yapabilirsin. Erkek yuvasını yapınca ve dişilerden birisinde dikine çizgiler çıkınca erkegin yanına alabilirsin.
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2009 17:37
40 litrede bende 1e 2d betta besliyorum.Saklancak yer bol olsun bitkili olsun dişiler kaçıp saklanıyor zaten.Zamanla da herşey yerine oturuyor.Şimdi beraber yüzüyorlar.
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2009 18:44
Peki aynı tankta baklıldığında hiç yavru alabildinizmi?
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2009 19:47
[QUOTE=nüfus181]Peki aynı tankta baklıldığında hiç yavru alabildinizmi?
[/QUOTE]
Ben bir defa yavru alabildim. Yumurtlamadan sonra tüm dişileri çıkarmıştım.
Ben bir defa yavru alabildim. Yumurtlamadan sonra tüm dişileri çıkarmıştım.
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2009 22:51
4 defa yavru aldım, yumurtadan çıkartmayı başardım ama büyütemedim biraz uğraştırıcı bir iş.