Beta Yemi
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2009 18:48
Arkadaşlar sonunda 20 litrelik beta akvaryumumu kurdum.Şuan yem olarak elimde lepisteslere verdiğim tetrarubin pul yem bulunmakta.Bunu betaya versem herhangi bir sakınca olurmu ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2009 01:41
Betalarda gözlemlediğim, yemi birkerede kapmaları. Cichlidler gibi yemi tırtıklayarak yemiyorlar. Bu yüzden pul yem büyük olduğu için birkerede yiyemez. En uygunu bettagran.
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2009 01:48
Betta etçil bir balıktır tubifex ve seranın pul yemini kullanıyorum 6 aylık balığım kuyruk yapısı ve renklenmesi baya bir gelişti. eren the legend 2009-05-25 11:05:42
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2009 02:42
Pul yemi biraz kırarak verirseniz sorun olmaz, ben de bettagran ın yanında tetramin kullanıyorum gayet severek yiyorlar. eren the legend 2009-05-25 11:06:11
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2009 17:31
herkese selamlar ben dün itibariyle bir erkek beta aldım yem olarak betagran alacaktım ama akvuryumcuda olmadığı için bana vipagran verdi ve beta verdiğim yemden hemen hemen hiç yemedi.Sizce balık alışım süresinde midir veya yemi mi değiştireyim?
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2009 11:42
[QUOTE=tugix]Olacağını zannetmiyorum fakat benim bettalarım pul yem yemiyorlar. Ben sera bettagran kullanıyorum. Saygılar.
[/QUOTE]
benimde bir tane erkek beta CT var benim balıkda sera betagran yemin aksine tetra min pul yemi çok seviyor.
benimde bir tane erkek beta CT var benim balıkda sera betagran yemin aksine tetra min pul yemi çok seviyor.
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2009 18:20
Herkese selamlar...Ben sera bettagran veriyorum severek tüketiyor
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2009 14:00
Pul yem, kurutulmuş tubifex ve 2 çeşit yem ile besliyorum ama isimlerini hatırlıyamadım. Ama hepsi protein. Arasıra bitkisel vermeniz bağırsaklarını çalıştırması açısından iyi olacaktır.