Betam Predator
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2010 19:19
Merhaba arkadaşlar bugün bir beta aldım ve onu bardaktan kurdartım! şimdi rahatlıkla dolaşıp bardakta kaldığı günlerin acısını çıkartıyorBirde bir sorum var:Türü hakkında bilgi verirmisiniz?Ben Taç kuyruk zannediyorum...
Hubble211 2010-02-11 19:21:52
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2010 19:35
Kendileri çok güzel erkk bir taç kuyruk betta.Böyle bettaların bardakta satılması üzücü fakat bizler gibi hobicilerin onları bardaktan kurtarmaları çok sevindirici.
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2010 19:06
Sanki hm + ct kırması gibi . Ama bilemem tabiki daha bilgili arkadaşlar kesin cevap vericektir.
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 18:31
Bettanız öyle görünüyor ki kabız. Onu sıkı bir rejime almalısınız bir kaç gün salatalık, bezelye, ıspanaktan hangisini bulursanız onunla beslemenizi tavsiye ederim. Yemlemeyi mümkün olduğunca azaltın, bettalar dayanıklıdır 4-5 gün yemsiz yaşayabilirler ama siz yine de o kadar süre aç bırakmayın bence dediğim gibi sabah akşam 1 defa salatalık (kolay bulunabildiği için) işinizi görecektir o yüzgeçlerin yanındaki şişkinliğin geçmesini bekleyin. Siteden konu açarak ve fotoğrafları diğer arkadaşlara göstererek kabız olup olmadığı hakkında daha sağlam bilgi almanızı öneririm. Benim ki tahmin ve tavsiye mutlaka böyle yapın demiyorum zaten sitede bettanın kabız olması durumuyla ilgili çok sayıda bilgi bulabilirsiniz.