Beyin Yakan Bir Soru
Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2021 13:46
Hiç sanmam. Sonra buraya gelip konulara bakıyorsun falan, iç çekiyorsun. Tekrar kurmasan bile en kötü kafa burada oluyor. En sonunda da dayanamıyorsun bence tekrar kuruyorsun tankı. Bence böyledir. [;)] [:D]
Beğenenler: [T]19769,ogurcay[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2021 13:49
[:iyi:][QUOTE=TimKo]Hiç sanmam. Sonra buraya gelip konulara bakıyorsun falan, iç çekiyorsun. Tekrar kurmasan bile en kötü kafa burada oluyor. En sonunda da dayanamıyorsun bence tekrar kuruyorsun tankı. Bence böyledir. [;)] [:D][/QUOTE]
kesinlikle[:)]
kesinlikle[:)]
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2021 14:04
Hobi bırakılmıyor maalesef. Sadece bir süreliğine evdeki başka bir bireye devrediyorum. Sadece yem atıyorlar. Bende biraz tatil yapıyorum [:)))]
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2021 13:53
Düşündüm de, kendime güldüm. Şehir değişikliği sebebi ile akvaryumumu elden çıkarıp bir kaç aylığına akvaryumsuz kalmıştım. O dönemde bile bir yeniden satın alıp kuracağım akvaryum için ön hazırlık olsun diye saklama kabına ufak çaplı bir gün ışığı ile bitki ve karides yetiştirme olayına girmiştim. :) Akvaryumu alıp hazır hale getirip kurduğumda bir sürü karides ve gün ışığından sebep sakal yosunlu bitkilerim olmuştu :)