Bilinen Kullanışlı yavruluk.
Su çok berrak, deliklerde nizami ve temiz açılmış. Yavrularda dünya tatlısı olunca Maaşallahı haketti.
Kolay gelsin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=marko]yavruluk güzel olmuş nerden esinlendiniz acaba [/QUOTE]
Sizden Yılmaz bey...üstatsınız..:D
(kuzenimdir) :
saygılar;
İçinden bi tane s.p. kaçmış, nasıl başardı bilemiyorum!
bayaa bi taradım ama büyük delik te yok. sanırım üstten atladı. izin verdim akvaryumda saklanıp büyümesine ama dünden beri kayıp. umarım bişey olmamıştır.
İki tane de icei yavru var içinde. çok sevimliler...
Önceki yavrularıma yüklü miktarda artemia vermiştim ve çok hızlı büyümüşlerdi ama renk almaları çok zaman almıştı.
Bu yavrularıma sadece tetra bits, ufalayarak veriyorum.Bir de spurilina. belki çok hızlı büyümüyorlar ama hemen renk aldılar ve normal bi tempoda büyüyorlar.
Artık artemia yı çok sık kullanmayı düşünmüyorum...
Herkese sağlıklı balıklar...
ben akvaryum a yeni basladım gecen sefer lepistes yavruladı. 3 tane yavvu kurtara bildim ama bu sefer daha iiiii olcak . lepisteslerim yaşıyacak
ben akvaryum a yeni basladım gecen sefer lepistes yavruladı. 3 tane yavvu kurtara bildim ama bu sefer daha iiiii olcak . lepisteslerim yaşıyacak
[/QUOTE]
Lepistes yavruları bu yavrulukta pek sağlıklı yaşayamazlar çünkü kaçarlar içinden, Delikler çok küçük.
[/QUOTE]
içine hava taşı koyabilir.