Biorb 60 Lt akvaryum
Arkadaslar Selamlar,
Akvaryum almak istiyorum, gerçi büyük akvaryum istiyorum fakat yer problemim var. O yüzden hem şık birsey olsun, hemde işime yarasın isitiyorum.
Bu akvaryumdan kullanan arkadaş varmı? Veya herhangi kötü veya iyi bilgisi olan.
http://www.reef-one.com/aquariums/biorb_60.htm
Maksat sokağa para atmayalım- Yardım ederseniz sevinirim.
Teşekkürler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Selamlar,
Isıtıcısı var - 50w
Filtresi içinde çıkıyormuş yakından görmedim. nekadar faydalı olur bilmem ama gerekirse dış filtrede koyarım.
Ciklet değilde - Canlı doğuranlardan beslemek istiyorum.
Serhan Bey o paraya ondan çok daha şık ve kullanışlı bir tank alabilirsiniz emin olun , ama tabii zevk sizin , para da sizin
Başarılar.
Merhabalar...
havale ile indirimli bile olsa bana pahalı geldi....Hem de 60 litre.. ilerde canlı doğuranlardan vazgeçsen başka işine yaramaz... Belki japon için uygun olabilir.. ..Eğer bu işe gönül verdiysen büyük alacaksan normal akvaryum tipinde al ....bu benim fikrim....Görünüm olarak güzel ama çok para....
Teşekkürler.
Bende aynı fikirdeyim o yüzden eğer kullanan arkadaş varsa tavsiyelerini almak istiyorum, yabancı web sitelerinden 5-6 yorum bulma imkanım oldu fakat kimisi memnun kimisi memnun değil. Galiba beklentiyle alakalı bir sey.
Peki akvaryumu kendim mi yapmalıyım - Bu işi düzgün yapan, hazır akvaryum nerden alabilirim web sitesi bilen arkadas varsa sevinirim.
Önceden akvaryum yapmak gibi birşey yapmadıysanız akvaryumunuzu bir üreteciden alın veya yaptırın.
İstanbulda akvaryum imal eden sanırım beta akvaryum var, fakat ticari ilanlar kısmından daha fazla yere ulaşabilirsiniz.
Çok teşekkürler.
Beta akvaryum birde teknik akvaryum diye 2 tane firma buldum istanbul da. dediğiniz doğru fiyatlar arasında çok fark var.