Bir abimizin bitkili akvaryumu
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2008 21:06
185x65x50 cm ebatlarında 2 adet akvaryum demirden yapılmış sehpalar üzerine yerleştirilmiştir, günde 7 saat aydınlatma yapmaktadır, toplam 28 adet flouresan philips aguerella ve tld965 36w kullanmıştır, Co2 tüplü sistem, hafta 2 defa sıvı gübre vermektedir, 300 kg aguaclay kum kullanmıştır, mecburiyetten Sumplu sistem, 500 adet' e yakın tropikal ve 100 adet' e yakın alg yiyici balık ve 40 çeşit bitki bulunmaktadır, saygılarımızla,
benkaan 2008-07-27 21:09:53
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2008 21:15
Keşke siteye üye olsaymış.
Çok beğendim. Harikalar.
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2008 21:25
Ben sanki bu akvaryumları başka biryerdede gördüm allah allah..
Acaba daha önce akvaryumforum.com'a bu akvaryumun tanıtım resimleri verildimi? sanırım verildi ordan hatırlıyorum.
Gerçekten mükemmel tanklar böyle bitkililerin aylık giderlerini düşünemiyorum bile, sadece 300kg aquaclay'ı hesaplasak 600 ytl para yapıyor
O akvaryumların karşısındaki koltuğa oturup, elinizde bir çay ile balıkların o büyüleyici dünyalarını seyretmek muhteşem olmalı..
Acaba daha önce akvaryumforum.com'a bu akvaryumun tanıtım resimleri verildimi? sanırım verildi ordan hatırlıyorum.
Gerçekten mükemmel tanklar böyle bitkililerin aylık giderlerini düşünemiyorum bile, sadece 300kg aquaclay'ı hesaplasak 600 ytl para yapıyor
O akvaryumların karşısındaki koltuğa oturup, elinizde bir çay ile balıkların o büyüleyici dünyalarını seyretmek muhteşem olmalı..
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2008 21:51
Gerçekten çok etkileyici.İnsanın bu evden ne çıkası gelir nede sitresi olur.Elinize emeğinize sağlık.
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2008 21:58
Süper bir akvaryum gerçekten
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2008 22:24
Herkese iyigeceler ! Ben böyle bir akvaryum kursaydım en nadir tropikal türleri koyardım akvaryuma...MAŞALLAH
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2008 12:02
Gayet güzel akvaryumlar yanlız benim aklıma birşey takıldı.
300 kg aquaclay akvaryum başına 170-180 litre kum eder. Ama akvaryumlar o kadar çok kum yokmuş gibi görünüyor. Yanlış hesaplanmış olabilirmi?
300 kg aquaclay akvaryum başına 170-180 litre kum eder. Ama akvaryumlar o kadar çok kum yokmuş gibi görünüyor. Yanlış hesaplanmış olabilirmi?
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2008 12:07
Gerçekten güzel bir görüntü olmuşturmuş.Üstteki akvaryuma mudahalede bulunmak gerçekten zor hatta bir o kadarda zahmetli bir iş o yüzden tebrik etmek lazm .
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2008 12:15
[QUOTE=eski-fishman]Gayet güzel akvaryumlar yanlız benim aklıma birşey takıldı.
[/QUOTE] Belkide kalın bir kum tabakası çirkin durur diye dolabın içine gizlenmiştir onadan az gözüküyor.taha_58 2008-07-28 12:15:27
[/QUOTE] Belkide kalın bir kum tabakası çirkin durur diye dolabın içine gizlenmiştir onadan az gözüküyor.