Bir Başka Dünyanın En Son Videosu Syf 56'da
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2019 23:52
[QUOTE=adige42]Murat nerelerdesin üstadım, kayboldun iyice... [/QUOTE]
Kadir bey bir zamanlar hemşehrim varmış buralarda hiç söylemiyorsunuzda [:)]
Umarım hobiyi bırakmamıştır[:/] ve hala özel cins goldfisleri vardır[:3]
Umarım hobiyi bırakmamıştır[:/] ve hala özel cins goldfisleri vardır[:3]
+1: [T]101982,adige42[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2019 00:01
[QUOTE=UmitYilmaz]
Umarım hobiyi bırakmamıştır[:/] ve hala özel cins goldfisleri vardır[:3][/QUOTE]
Ümit bey Murat arkadaşımız çoktandır kayıp, yoksa ne yapar eder ben söylemeden tanışırdınız. Hobiyi bıraktığını sanmıyorum ama belli biraz ara vermiş olabilir 😁
Umarım hobiyi bırakmamıştır[:/] ve hala özel cins goldfisleri vardır[:3][/QUOTE]
Ümit bey Murat arkadaşımız çoktandır kayıp, yoksa ne yapar eder ben söylemeden tanışırdınız. Hobiyi bıraktığını sanmıyorum ama belli biraz ara vermiş olabilir 😁
Beğenenler: [T]210265,UmitYilmaz[/T]
Teşekkür Edenler: [T]210265,UmitYilmaz[/T]
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2019 00:29
[QUOTE=adige42]
Ümit bey Murat arkadaşımız çoktandır kayıp, yoksa ne yapar eder ben söylemeden tanışırdınız. Hobiyi bıraktığını sanmıyorum ama belli biraz ara vermiş olabilir 😁[/QUOTE]
Forumda eskiden ne güzel sohbetler birliktelikler varmış. Herkes abi kardeş gibiymiş. Tam benim hobiye ara verdiğim 2011-2018 yılları arasına denk gelmiş bu güzel insanlar[:(] Umarım öyle bir ahenk tekrar yakalanır ve bizde bir parçası oluruz.
Ümit bey Murat arkadaşımız çoktandır kayıp, yoksa ne yapar eder ben söylemeden tanışırdınız. Hobiyi bıraktığını sanmıyorum ama belli biraz ara vermiş olabilir 😁[/QUOTE]
Forumda eskiden ne güzel sohbetler birliktelikler varmış. Herkes abi kardeş gibiymiş. Tam benim hobiye ara verdiğim 2011-2018 yılları arasına denk gelmiş bu güzel insanlar[:(] Umarım öyle bir ahenk tekrar yakalanır ve bizde bir parçası oluruz.
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2019 00:36
Neden olmasin :)