Bitkili semender tankım
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2012 20:49
Cinsiyet tahmini kesin olarak yapılmasada bu kadar küçükken, şuanda belirtilere göre erkek gibi gözüküyor :) Oğlumla petshopta tanışmamızla birlikte işte benim canım bu olmalı dedim :) O kadar semenderin arasında en cana yakını ve elimden kaçmayan tek semenderdi :) Fotoğraflarda salyangozun yanındaki boyutundan anlaşılıcağı gibi kendisi çok küçük bir bebek :)
Akvaryumla ilgili belirtmek istediğim bir nokta var. Amacım güzel bir görüntü yaratmak değil tamamiyle semenderin birebir doğal ortamını yaratmaktı. Ve bunu başardığımdan en ufak şüphe yok içimde. O nedenle görüntü pek hoş olmadı ama doğal ortamının birebir aynısı oldu :)
Not: Isıtıcı takılı ama çalıştırmıyorum haberiniz olsun :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2012 21:34
Ecem abla her hayvana hakkıyla bakıyosun valla helal olsun !.Semenderde çok şirin o na bir isim tak bari ;)
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2012 22:17
Görsellik ve seyir zevki çoğu akvarist için ilk sıradadır , benimde öyle.Görselliği ikinci plana attıp doğal bir ortam hazırlamanız takdir edilecek cinsten.
Bu arada Makaron çok cana yakın görünüyor:)
Bu arada Makaron çok cana yakın görünüyor:)
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2012 22:30
Mustafa bey balıklar için düşünürseniz dediğiniz doğru. Ama ben balık değil sürüngen besliyorum. Bende kaplumbağa, semender ve salyangoz olduğu için doğal ortamını hazırlamak herşeyden önemli. Benim için onlar değerli onların rahat edip sağlıklı olması önemli. Görsellik ikinci planda da değil son sırada benim için :) Çok teşekkür ediyorum :)
ecemkoten 2012-01-06 22:31:27
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2012 22:44
Çok güzelmiş, rengi tipi... Elinize çok almayın, mukozası çok narindir.
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2012 10:48
Teşekkür ederiz :)
ecemkoten 2012-01-08 10:14:15
Her yerde bulunmuyor malesef.