bitkili tanganyika ve acısu tankım+fon - yeni foto
Kapasite (litre):300
biyolojik filtre malzemeleri
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:
bitki takviyesi ve çok az kaya tuzu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tür sayısını azaltırsanız,birbiriyle uyumlu bir iki tür ve ya tek tür olarak beslemeniz daha iyi olacaktır..
Ben bir konuda şaşkınım, mono argus ile tanganyikayı aynı tankta mı besliyorsunuz? Bu nasıl olabiliyor anlamadım? Balıklar küçükse olabilir ancak, bildiğim kadarıyla acı su balıkları erişkin hale geçtikten sonra bildiğiniz tuzlu su sistemine ihtiyaç duyacaklardır. Büyük sorun, hemde çok büyük sorun yaşarsınız. Nasıl aşacaksınız bu sorunu merak ettim?
Ben bir konuda şaşkınım, mono argus ile tanganyikayı aynı tankta mı besliyorsunuz? Bu nasıl olabiliyor anlamadım? Balıklar küçükse olabilir ancak, bildiğim kadarıyla acı su balıkları erişkin hale geçtikten sonra bildiğiniz tuzlu su sistemine ihtiyaç duyacaklardır. Büyük sorun, hemde çok büyük sorun yaşarsınız. Nasıl aşacaksınız bu sorunu merak ettim?
Bırakın arka fonda kullandığınız sprey boyayı, bitiiğindeki atık kutusunun bile suya karışmaması gerekiyor... Kullandığınız boya organik çözücü bazlı ve içinde bilhassa renklendirmede kullanılan çok zararlı kimyasallar var, bu durum balıklarınız için kısa ve uzun vadede çok büyük sorunlara neden olabilir...