Bitkilide 7 aylık dubois ler yumurtladı
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2011 00:06
Fotoğraf:]
Boyut (cm):100cm.40 cm 40 cm
Kapasite (litre):
Canlılar: 10 adet Dubois 2 ad.vatoz
Malzemeler:1 kaç kök bitki,2 ad.iç filtre
Akvaryum Bakımı:2 haftada 100%50 su değişimi
Kullanılan Yemler:4 çeşit bitkisel yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:yok
erdememre92 2011-12-25 13:44:46
Boyut (cm):100cm.40 cm 40 cm
Kapasite (litre):
Canlılar: 10 adet Dubois 2 ad.vatoz
Malzemeler:1 kaç kök bitki,2 ad.iç filtre
Akvaryum Bakımı:2 haftada 100%50 su değişimi
Kullanılan Yemler:4 çeşit bitkisel yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:yok
Duboisleri3 cm iken almıştım ve şu anda 6.7 cm oldular başta demosoniler le beraber idi yavru tutan demosoniler 3 duboisi yavru iken vurarak öldürünce bende demosoniler çıkarmek zorunda kaldım ve tek tür kalan dubois ler 6.7 cm e ulaşarak baskın erkeğin sabırsızlığı yüzünden 3 dişi yumurta almak zorunda kaldı. Daha önce erkek sandığın 5 adeti başka akvaryuma almıştım fakat onlardan da iki adet i 3 erkeği peşinde koşturuyorlar ama henüz yumurtlamadılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2011 11:28
Doğallığı sevdiğimden fazla bir müdahale mecbur kalmadığım sürece henüz akvaryuma müdahale etmeği pek düşünmüyorum. Bakalım zaman ne göstericek. Yorum yapan arkadaşlara da kendilerine sağlık yorumlarına teşekkür ederim.İnşa Allah.
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2011 13:13
[QUOTE=erdememre92]Doğallığı sevdiğimden fazla bir müdahale mecbur kalmadığım sürece henüz akvaryuma müdahale etmeği pek düşünmüyorum. Bakalım zaman ne göstericek. Yorum yapan arkadaşlara da kendilerine sağlık yorumlarına teşekkür ederim.İnşa Allah.[/QUOTE]
Umarım daha kayıp vermeden büyürler.
Tropheuslar kayalık alanlarda yaşamıyolar mı ? Tamamen bitkili bir akvaryum olmuş göründüğü kadarıyla. Ph'ında yüksek olması lazım.
Umarım daha kayıp vermeden büyürler.
Tropheuslar kayalık alanlarda yaşamıyolar mı ? Tamamen bitkili bir akvaryum olmuş göründüğü kadarıyla. Ph'ında yüksek olması lazım.