Black-Black Cameron Kalpazanlığı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gerçek cameron şöyle böyle olur diye bilen arkadaşlar bana pectoralle farkını fotoğraflarla destekleyerek açıklayabilir mi? Noktalar daha düzgün olur demeyin, koyacağınız fatoğraflardan daha düzgün noktalı cameron olmayan fotoğraflar ekleyebilirim.
Gerçek cameron şöyle böyle olur diye bilen arkadaşlar bana pectoralle farkını fotoğraflarla destekleyerek açıklayabilir mi? Noktalar daha düzgün olur demeyin, koyacağınız fatoğraflardan daha düzgün noktalı cameron olmayan fotoğraflar ekleyebilirim.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bencede arkadaşlar emre beyin dediği gibi bunu bize fotoğrafla destekleyerk izah edebilecek biri varsa lütfen zahmet edip bizleri aydınlatsın bizde evimizde ne besliyoruz bilelim icabında saygılar..
Merhaba arkadaşlar bu konu benim de kafamı oldukca karıştırmıştı zamanında. Çözüm mü? Bulamadım tabii ki. Ben de F0 beslemeye karar verip sertifikalı balık aldım. Avantarımdaki balıklar kendi Black Calvus Pearl Congo erkeğim. Ve de yavru almayı da başardım.youtube sayfamda görmek isterseniz videosu var.
Eniz bey teşekkürler. Bari siz öğrenebildiniz mi Cameroon nasıl oluyormuş. Bence de ayırt etmek mümkün değil. Benimkiler congo ama büyük erkeğin benekleri inci dizildi. Küçük olanların da henüz dizili değil benekleri ama büyüdüklerinde onlarda inci gibi sıralı benekli olacaklar.