Black apple snail firarda
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2011 15:44
Black apple snail (siyah elma salyangoz)um sabah akvarumdan dışarı çıkarak akvaryum sehbasının altlna yumurta yapmış. Yumurtaları Sinan Ayhan (torik) kardeşimin yaptığı düzenekten yapıp onun üzerine bıraktım. Sonucu bekliyorum.
Özen Günay 2011-04-07 19:16:35
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2011 17:52
Salayangozunuz çıldırmış. kayrahan98 2011-04-03 17:53:33
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2011 23:40
Evet ama kurumuş olarak. Neyse şuan canlı ve yaşıyor ama akvaryumun üstüne cam kapattım.
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2011 00:52
Enteresan bi durum iyi geri bulabilmiş akvaryumun yolunu konu başlığıda süper firarda :)
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2011 11:57
Abi sanki yumurtaları ters yerleştirmissin gibi geldi forumlarda gördüğüme göre düz yüzeyi yukarı gelecek diye biliyorum. Saygılar kolay gelsin.
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2011 15:37
Ne güzel yumurtalar öyle. Kıpkırmızı. Ta nerelere gitmiş salyangoz. Ama üstü kapatılınca yumurtlaması durabilir söyliyim.
Bu arada benim RED ONİON larımda her yeri yumurta yaptı tankın yumurta çıkarmı çıkmazmı çıkması için napmak lazım bilen varsa söylesin.
Yavrularından istiyorum bu arada üstadım.
GÜVEN 2011-04-06 15:41:06
Bu arada benim RED ONİON larımda her yeri yumurta yaptı tankın yumurta çıkarmı çıkmazmı çıkması için napmak lazım bilen varsa söylesin.
Yavrularından istiyorum bu arada üstadım.
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2011 16:44
Güven Bey malesef neritelerden tatlısuda yavru alabilmek imkansız gibi birşey , birkaç kişi yavru alabildiğini yazmış ama ortada pek birşey yok . Bende bir sürü yumurta vardı ama birşey çıkmadı :(
Yoksa akvaryumlarımız nerite dolardı :)
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2011 18:10
Timur Eker hocamın dediği gibi''
Nerite tatlı suda yumurtadan larva olarak çıkar ve akıntıyla
denize akar. Orada gelişimini tamamlayıp tatlı suya geri döner. Dünyada
akvaryum koşullarında zebra nerite üretebilmeyi başarmış kimse yoktur.''
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 20:23
Özcan abi selam,
ne güzel kareler yakalamışsın. Her yerde elma salyangozunun Pomacea bridgesii türü satılıyorken Pomacea canaliculata türünü nerden buldun. Abi yavrulardan ben de isterim.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir