Black frontosa
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2008 23:17
Size yeni bir frontosa türünü tanıtıcam arkadaşlar Bu benim 24 cm lik dişi frontosam ve yumurta almaya başardım. Sanırım bir ilke imza atıp yeni bir frontosa türünü buldum (Kesinlikle bu yeni tür ciddiye alınmasın espiri amaçlı yazdım ) Benim bu balığım hep siyah hep simsiyah Ama yavru veriyor ve çokta uysal elden kaçmıyor. Bu rengin stressle bir alakası olmadığını ve insanlardada nasıl esmer ve beyaz tenli olduğunu bunun balıklardada oluşabiliceğini öğrendim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2008 23:31
Arkadaşlar hoş yada hoş değil , çirkin şahsen beslemem , çok güzel keşke bendede olsa gibi fikirleriniz yada farklı fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2008 23:33
Çok karizma bir hayvan.Üstteki fotoğrafta boğa ya benziyor :).
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2008 23:41
Ufuk kardeş, bu nasıl birşeydir yahu bomba gibi balık, ben çok beğendim simsiyah Frontosa başka kimsede varmı acaba ?
Gönderim Zamanı: 31 Mart 2008 23:44
Murat bey teşekkür ederim :) İnanın bende ilkkez gördüm daha önce görmedim . Sanırım renk sorunu var sizin bir bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Albinonun tam tersi gelişmiş sanırım .
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2008 02:11
Sağlık sorunu olmadığı belli,mutluki yavru vermiş.Sizde mutlusunuz ki balığınızla gurur duyuyorsunuz.Maşallah diyelim.Çok ilginç ama.Çıkarcı akvaryumcuların elinde olsa yeni bir tür diye satarlardı heralde. redrain 2008-04-01 02:11:48
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2008 14:09
Sonunda başardın mı yavru almayı tebrikler.Aldığın zamandamı böylemiydi Ufuk? Yani kandırılmadın değilmi başka tür diye.M.CANAN 2008-04-01 14:10:48